HEROJ BEOGRADA: Odbranio je čast devojkama u GSP-u, a onda im je ostavio poruku na Fejsu (FOTO)

Gužve u prevozu često izazivaju nervozu, a neretko izbijaju i svađe. Reakcija ovog Beograđanina će vas oduševiti

  • 6

Muškarac koji je pre nekoliko dana u trolejbusu GSP u Beogradu odbranio je čast devojkama koje je pijani čovek nazivao pogrdnim imenima, a potom im napisao poruku na društvenoj mreži Fejsbuk.

Gužve u saobraćaju, gradski špic, jutarnja ili kasna vožnja neretko su povod za mnoge incidente koji se, na svu sreću, često završavaju bez tragičnih ishoda. Jedan takav gest je, malo je reći, herojski.

Naime, muškarac je odbranio čast devojkama obračunavši se sa pijanim čovekom koji ih je nazivao pogrdnim imenima, a potom je poslao moćnu poruku na Fejsbuku, izvinivši im se pritom ako njegova reakcija nije bila u skladu s njihovim očekivanjima.

Foto: Facebook Foto: Facebook

PETAR I MIHAJLO SU NAJVAŽNIJA BRAĆA U SRBIJI: Mama ih je zajedno nosila u stomaku 9 meseci! (FOTO)

- Maločas sam se susreo sa situacijom u troli gde je jedan pijani čovek nazivao pogrdnim imenima dve devojke... Nisam mogao to da tolerišem pa sam morao da odreagujem kako sam znao i umeo... Ovim putem želim da se izvinim nepoznatim devojkama ako nisam odreagovao kako su one htele, ali najbitnije je da im je čast odbranjena! Ljudi, treba uvek reagovati na ovako nešto, ja ću to uvek učiniti, makar snosio posledice! Zemljoo Srbijoo... - piše u njegovom statusu na ovoj društvenoj mreži.

(Tanja Milanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draškić

    6. jul 2016 | 14:36

    Ko se još obazire na pjanska baljezganja? Kada bi reagovali na svaku reč i pogled koji nam se ne svidi morali bi klonirati Nadu Macuru u nekoliko hiljada kopija.

  • Zorule

    6. jul 2016 | 14:23

    E svako bi danas herojem da se zove. Eto ga javna ličnost.

  • NBG

    6. jul 2016 | 14:17

    Foler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA