Turistička ATRAKCIJA - Beogradske PIJACE!

"BBC Travel" je u okviru svog programa izdvojio beogradske pijace kao jednu od atrakcija

  • 1

Da su pijace postale jedna od turističkih ponuda glavnog grada govori i poseta ekipe "BBC Travel" programa, koja je boravila u Beogradu prethodnih dana.

Pijaca "Zemun" u novom ruhu (FOTO)

Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani, trgovi, a svoje mesto prilikom obilaska Zemuna, našla je i pijaca "Zemun".

Tokom posete pijaci, televizijska ekipa imala je mogućnost da se upozna sa arhitekturom starog jezgra Zemuna, poljoprivrednim proizvođačima i sa sugrađanima kojima je ova pijaca mesto za snadbevanje svog domaćinstva.

Pijaca "Zemun" predstavlja „žilu kucavicu“ istoimene opštine i mesto gde se može videti stvarni život sugrađana, a za posetioce je svakako bila i prilika da sa sobom kući ponesu nešto autentično srpsko, domaće.

Foto: Promo Foto: Promo

"BBC Travel" je program turističkog karaktera i informiše javnost o životu u svetskim metropolama. U sklopu serijala koji će premijerno biti prikazan u septembru, gledaoci ovog programa imaće prilike da se upoznaju sa tri Azijske i tri Evropske metropole među kojima je i Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nepismeni pored pijace

    10. jul 2016 | 22:17

    Moro sam nesto kasti dane bude vest brez komen tara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA