≫ 

Gradski menadžer Johanesburga zainteresovan za projekte Parking servisa (FOTO)

Naši gosti su izrazili veliku zainteresovanost za projekte Parking servisa, kao i za saradnju sa nasim preduzećem i Gradom Beogradom

  • 0

Posle posete Gradskom menadžeru Goranu Vesiću, delegacija grada Johanesburga predvođena Geraldom Dumasom sastala se sa direktorom "JKP Parking servisa" Andrijom Čupkovićem, tehničkim direktorom Vladimirom Bogićevićem i korporativnim direktorom Nebojšom Perićem.

"DOBRO JE ZA VRAČAR DA IMA ISTU VLAST KAO U GRADU I REPUBLICI": Vesić o promenama u beogradskoj opštini!

- Naši gosti su izrazili veliku zainteresovanost za projekte Parking servisa, kao i za saradnju sa nasim preduzećem i Gradom Beogradom - rekao je direktor "JKP Parking servisa" Andrija Čupković.

- Još jednom se pokazalo da je naš softver za sistem kontrole i naplate parkiranja putem SMS-a najbolji u Evropi i na to smo veoma ponosni. Gradske vlasti velikih evropskih gradova su više puta pokazale nameru da ga uvedu - kazao je direktor "JKP Parking servisa" Andrija Čupković.

Foto: Facebook/Andrija/Čupković Foto: Facebook/Andrija/Čupković

Dumas je prilikom posete „Parkins servisu" imao priliku da pogleda prezentaciju našeg ''sms sistema za parkiranje'', odnosno „parking menadžment sistema“.

Parking menadžment sistem je prvo celovito, integrisano rešenje koje se koristi u oblasti kontrole i naplate parkiranja. Ovaj sistem parking kompanijama omogućava da centralno upravljaju i kontrolišu proces pružanja usluga parkiranja i naplate.

Foto: Facebook/Andrija/Čupković Foto: Facebook/Andrija/Čupković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA