≫ 

NASRNULI NA SINIŠU MALOG ISPRED SKUPŠTINE: "U šoku sam zbog napada, da li će sledeći put povrediti moju decu?" (FOTO) (VIDEO)

Njega su ispred Skupštine napale pristalice inicijative "Ne da(vi)mo Beograd"

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je u šoku zbog nasrtaja pristalica inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" na njega, odbornike i policiju i izrazio zabrinutost za bezbednost svoje porodice.

- Ovo nije prava slika Beograda, niti prava slika tih mladih ljudi. Ako me neko napadne kada ulazim u skupštinu grada, kada pokušava da me udari i povredi, da li to znači da će sledeći put da povredi moju decu, zato što ima drugačije mišljenje - upitao je Mali.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

On je dodao da je pripadnike inicijative pozvao na razgovor, jer, kako je kazao, ulica nije mesto za to i istakao da "poštuje drugačije mišljenje i njihovu želju da mirnim demokratskim protestom izraze svoje mišljenje".

- Ovi ljudi se bore protiv Beograda na vodi. Njima se taj projekat ne dopada i mi prihvatamo to, ali taj projekat menja Beograd i Srbiju i mi se borimo za svako radno mesto - naglasio je Siniša Mali i dodao da će tako biti dok on bude vodio grad.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako je rekao, najviše čudi da "gospoda ima vremena da protestuje u radno vreme usred ponedeljka".

Mali je danas došao u Skupštinu grada da bi razgovarao sa izvođačima radova "Beograda na vodi", a u vezi sa jednom od tačaka današnje sednice gradskog parlamenta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    18. jul 2016 | 13:01

    Jel to poredjenje akademski obrazovanog gradjanina???? Kakve veze imaju tvoja djeca papane? Niko ne krivi tvoju djecu, znas sto su dosli i sta hoce!!!!

  • šokovi

    18. jul 2016 | 12:27

    i šta kaze,čudi se otkud tolka gospoda ponedeljkom u radno vreme?evo da ti odgovorim...pa svi su bez posla

  • k957

    18. jul 2016 | 16:33

    A zasto bi djecu dirali ,djeca ne kradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA