≫ 

NOVI DETALJI SEKS SKANDALA U ŠKOLI KOJI TRESE SRBIJU: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

Detaljnom analizom dobijenih informacija doći će do zaključka da li je reč o izmišljenoj ili stvarnoj priči

  • 4

Bivša učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu Tamara Marinković digla je prašinu u medijima zbog svoje knjige "Trofej", u kojoj je na eksplicitan način opisala seksualne veze učenice sa profesorima, a ovom temom pozabaviće se i nadležni u Ministarstvu prosvete.

"MALA, ZAŠTO SE NE OPUSTIŠ, ZAŠTO STEŽEŠ NOGICE?": Najšokantniji odlomci iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI U SRBIJI! (FOTO)

Ministarstvo prosvete i inspekcija utvrdiće da li je u knjizi "Trofej" opisan ljubavni odnos učenice i profesora koji se stvarno desio, ili je reč o bujnoj mašti spisateljice Tamare Marinković, prenose beogradski mediji.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Grupa za zaštitu od nasilja i diskriminacije su upoznati sa knjigom koju je napisala učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu i rekli su da će prikupiti sve informacije koje će razmatrati sa prosvetnom inspekcijom i odraditi sve što je propisano zakonom. Dodali su da će, ako se utvrdi da je priča koja je opisana u knjizi istinita, preduzeti određene mere, ali i o svemu obavestiti medije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

To ministarstvo i prosvetna inspekcija utvrdiće da li su navodi o ljubavnom odnosu učenice i profesora srednje škole, iz knjige "Trofeji" Tamare Marinković fantazija ili opis stvarnih događaja.

Tamara Marinković, bivša učenica Saobraćajne škole iz Zemuna  objavila je knjigu "Trofeji" u kojoj opisuje seksualne odnose između maloletne učenice i profesora, ali im je dala izmišljena imena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    22. jul 2016 | 17:04

    I treba i ako se utvrdi da je mala sama davala treba je uhapsiti!

  • Petar

    23. jul 2016 | 10:15

    Odlicna marketing strategija autora za promocijju svije knjige, svaka cast. :)

  • Dragan

    22. jul 2016 | 18:08

    To private stvari,a viste ludaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA