≫ 

Zbog ovog dela iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI, sad učenici hoće da oduzmu DIPLOMU?

- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu. Meni je te devojke veoma žao, mislim da će joj ova knjiga doneti više štete nego koristi - rekao je direktor škole Miroslav Macura

  • 6

Direktor Saobraćajno-tehničke škole Miroslav Macura, oglasio se posle seks skandala koji je izbio u toj školi, o čemu je pisala bivša učenica Tamara Marinković u svojoj knjizi "Trofeji".

"ZA NJU SU PROFESORI BILI TROFEJI": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala ŠOKANTNU KNJIGU (FOTO)

Macura za beogradske medije ističe da se u knjizi navodi da je glavnoj junakinji jedan profesor doturio pitanja za završni ispit:

"MALA, ZAŠTO SE NE OPUSTIŠ, ZAŠTO STEŽEŠ NOGICE?": Najšokantniji odlomci iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI U SRBIJI! (FOTO)

- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu. Meni je te devojke veoma žao, mislim da će joj ova knjiga doneti više štete nego koristi - objasnio je Macura.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

Foto: Profimedia/Caia Image Foto: Profimedia/Caia Image

Podsetimo, u ovoj školi u Zemunu izbio je skandal pošto je bivša učenica objavila knjigu u kojoj je opisivala intimne odnose između profesora i učenica.

"UGLEDNI SRPSKI PROFESOR U ŠKOLI IMA KABINET ZA SEKS SA UČENICAMA": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih škola!

I dalje je nejasno da li se radi o izmišljenim događajima, mada pojedini tvrde da već znaju o kome se radi, iako su imena izmenjena.

Autorka knjige je izjavila da nije u Srbiji i da će se oglasiti kada se vrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • madonna

    23. jul 2016 | 14:50

    Kako je jadan ovaj direktor!Pa,ako njoj ponistite diplomu,onda dajte i momentalni otkaz svim tim profesorima koji su bili ucesnici sexa!Zasto kazniti nju,ali ne i profesore?Da li ovde imamo dvostruke arsine?

  • Prof knizevnosti

    22. jul 2016 | 18:46

    Ha ha ha zamislite drzavu koja bi ispitivala sve zlocine opisane u knjigama? Ovaj direktor,ako je to rekao ocigledno ne zna sta sve moze umetnicka fikcija jer ne cita knjige. Nazalost i ovo je Srbija neprosvecena i primitivna.

  • S. S.

    22. jul 2016 | 22:48

    Voli da se peca svrbi malu pa mora da se džara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA