≫ 

UŽAS NA ADI CIGANLIJI: Čovek preminuo naočigled pune plaže pošto je UŠAO U VODU!

Spasilačka služba JP Ada Ciganlija je intervenisala i zajedno sa službom Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost nesrećnom čoveku nije bilo spasa

  • 22

Danas u 15.15 sati na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije došlo je do smrti lica P.V.  starog 82. godina kome je pozlilo prilikom ulaska u vodu.

UŽAS: Nevenčanu ženu usred kuće KLAO PARČETOM STAKLA PO VRATU!

Spasilačka služba JP Ada Ciganlija je intervenisala i zajedno sa službom Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

JP Ada Ciganlija još jednom poziva sve, a  naročito starije posetioce koji boluju od hroničnih bolesti da rashlade organizam  i preventivno se jave spasiocima pre ulaska u vodu kako ne bi dolazilo do ovakvih situacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    15. avgust 2016 | 16:45

    Ovo je veliko upozorenje za sve nas da se polako ulazi u vodu ! Prvo se polako rashladimo ,pa tek , zaplivamo ! Kao sto su radile nase babe , a ucile nas keve !

  • neki ovde

    15. avgust 2016 | 17:28

    Šta je čudno što je čovek u 82 godini żivota umro? Jedino što je u tim godinama trebao da se više pripazi sunca i vode. I nije njegovo više ni bilo da se kupa po javnim kupalištima i plażama. U tim godinama prošetati da, malo se osunčati da, skvasiti malo noge da ali ne i vazdići se pa se kupati kao neki mladić.

  • Djans

    15. avgust 2016 | 17:06

    82 godine. .. i onako bi kad tad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA