RASPALILA POSRED AUTO-PUTA PRED BAJDENA: Ko je misteriozna CRVENA ŽENA u moru vozila? (FOTO)

Na fotografiji koju je zabeležio naš čitalac vidi se da se žena, koja je očigledno izgubila strpljenje, snašla tako što je izašla na auto-put u pokušaju da na vreme dođe do svog odredišta

  • 9

Zatvorene saobraćajnice u gradu i preko 2.000 pripadnika domaćih i stranih bezbednosnih službi i Vojske Srbije angažovanih zbog aktuelnih poseta potpredsednika SAD Džozefa Bajdena i švedskog premijera Stefana Levena, nisu uspeli da spreče jednu Beograđanku da iz prodavnice dođe do svoje kuće šetajući posred auto-puta!

BAJDEN KASNI: Dolazak pomeren za 12.30 zbog LOŠEG VREMENA U SAD

Na fotografiji koju je zabeležio naš čitalac vidi se da se žena, koja je očigledno izgubila strpljenje, snašla tako što je izašla na auto-put u pokušaju da na vreme dođe do svog odredišta.

Predsednik Vlade Švedske Leven u Beogradu, svečani doček ispred Palate Srbija

Šalu na stranu, ne može se prenebregnuti da je ona, ne samo ugrozila svoju bezbednost, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević

Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Srbije za Telegraf kaže da kazna za kretanje pešaka na auto-putu iznosi između 6.000 do 20.000 dinara.

HAOS U CENTRU BEOGRADA: U direktnom sudaru dva vozila ima povređenih!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Međutim, to je najmanje važna stvar. Koliko je ta gospođa neozbiljna, najbolje oslikava podatak da ni policija, koja ima prava na to, kontrolu saobraćaja nikada ne vrši na auto-putu, već na benzijskoj stanici ili naplatnoj rampi. Niko, pa ni policija, vatrogasci, šlep-službe, ne vole da se zadržavaju na kolovozu na kome se razvijaju velike brzine - rekao je on i zaključio da dama prvo treba da se obrati psihijatru, pa tek onda sudiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DSt

    16. avgust 2016 | 14:01

    Ja bih i tebe i sve koji imaju bilo kakve veze sa novim zakonom o saobracaju kod psihijatra prvo !

  • Јасмина

    16. avgust 2016 | 14:03

    Паметна жена...

  • Ferrari909

    16. avgust 2016 | 16:42

    Damir Okanovic samo prica u prazno a efekata nigde tako da bolje mu je da ne komentarise samo se blamira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA