NAJBIZARNIJI SUDAR U BEOGRADU: Dvojica pešaka naleteli jedan na drugog, PREVEZENI U URGENTNI CENTAR!

- Juče u toku dana Hitna pomoć interevisala je 121 put, od toga je 29 intervencija bilo na javnom mestu i zabeležene su tri saobraćajne nesreće - zaključila je Macura za Telegraf

  • 7

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 108 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, i četiri saobraćajne nesreće, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Prva saobraćajna nesreća bila je na Pančevačkom putu u 19.05 kod "Malog raja", lakše su povređena dva muškarca (20, 21). Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u 21.50 na Niškom auto-putu kada je muškarac (34) kolima udario u zgradu policijske stanice i povredama prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Treća saobraćajna nesreća bila je u 3.40 u Braće Jerković 48 i povređeni muškarac (22) vožen u Urgentni centar. Do gaženja pešaka došlo je u 6.22 u Luke Vojvodića 47a kada je dostavljač išao kolima urikverc i tom prilikom povredio muškarca koji je sa oguljotinama na glavi vožen do VMA - potvrdila je Macura i dodala:

Foto: Telegtaf Foto: Telegtaf

- U 20.59 dva pešaka su se sudarila glavama u Cvijićevoj ispred broja 91 i prevezeni su u Urgentni centar. Samo dva minuta kasnije, u 22.01, na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, u kolima je iz vatrenog oružja ranjem muškarac (30), vožen na reanimaciju Urgentnog centra.

Tokom noći najviše su se tokom noći javljali astmatičari i srčani bolesnici, a s njima zajedno i hipertenzičari.

- Juče u toku dana Hitna pomoć interevisala je 121 put, od toga je 29 intervencija bilo na javnom mestu i zabeležene su tri saobraćajne nesreće - zaključila je Macura za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    24. avgust 2016 | 08:33

    Ma glava se izleci, sta je bilo sa telefona?

  • Srdjan

    24. avgust 2016 | 07:57

    Da nisu jurili pokemone?

  • Stranac

    24. avgust 2016 | 10:45

    Pod hitno promeniti naziv Cvijiceve ulice u Bosanku.Da se to dogodilo u Bosni bilo bi normalno ma u Beogradu,da se sudare dva pesaka,neverovatno u kakvom gradu zivimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA