EVO KAKO DA KUPITE LIFT ZA VAŠU ZGRADU, a da to vaš novčanik i ne oseti!

Od 1. oktobra, Beograđani će imati mogućnost da velike investicione radove, poput menjanja lifta u zgradi ili obnovu fasade ili krova, umesto na dosadašnjih 24, otplaćuju na 60 mesečnih rata

  • 0

JP "Gradsko stambeno" odlučilo je da pomogne svim građanima Beograda koji imaju problema sa svojim liftovima, tako što će putem ugovora s ovim preduzećem moći da kupe novi lift i otplaćuju ga narednih pet godina, odnosno u 60 mesečnih rata.

REŠILI SMO MISTERIJU: Evo ko obavezno MORA DA PLATI za popravku ili zamenu lifta!

Ovakav model plaćanja biće primenjen i na dotrajale krovove i fasade, a sve u cilju reševanja mnogobrojnih problema stanara koji su se decenijama nagomilavali.

DIREKTOR GRADSKOG STAMBENOG O BEOGRADU KOJI NEĆETE PREPOZNATI: Jeftinija rasveta, čistije zgrade i još rampi za invalide! (FOTO)

Saopštenje direktora ovog preduzeća Nikole Kovačevića vam prenosimo u celini:

"Ova odluka došla je kao rezultat odlične saradnje rukovodstva našeg preduzeća i grada Beograda, sa ciljem da sugrađani daleko manjim izdvajanjima na mesečnom nivou reše probleme koji su do sada bili nerešivi. Sa zadovoljstvom najavljujemo da će pomenuti ugovor na pet godina sa našim preduzećem moći da potpišu i zgrade koje nisu u našem sistemu, odnosno sa kojima nemamo potpisan ugovor o tekućem održavanju.

Foto: Foter/DennisSylvesterHurd Foto: Foter/DennisSylvesterHurd

 

Profesionalnim naporima i zalaganjem naših majstora uspevali smo da oko 6.500 liftova do sada održavamo u stanju bezbednom za rad, iako je prosečna starost pomenutih liftova skoro punu 41 godinu, a to je oko 15 godina više od njihovog regularnog eksploatacionog perioda. Osim toga, u nove krovove i fasade decenijama stanari kao vlasnici svih zajedničkih delova zgrade nisu ulagali nijedan dinar, što je rezultiralo ne malim brojem krovova koji prokišnjavaju i fasadama čiji delovi otpadaju. Do sada smo imali mogućnost da stanarima ponudimo otplatu investicionih radova na do 24 mesečne rate bez kamate, što za njih neretko nije bilo dovoljno da to i prihvate.

Kako su prema Zakonu o održavanju stambenih zgrada vlasnici stanova ujedno i vlasnici svih zajedničkih delova stambene zgrade, njihovim odbijanjem ponuda koje im naše preduzeće upućuje, ostajali smo bez zakonskih mogućnosti da reagujemo, bez obzira što smo shvatali da je najčešći razlog bio upravo finansijski momenat. Zato još jednom ističem kao značajan uspeh činjenicu da će od 1. oktobra sugrađani imati mogućnost da velike investicione radove umesto na do 24, otplaćuju na 60 mesečnih rata.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

 

Nadamo se da će ovo doprineti prihvatanju naših ponuda u znatno većem procentu, što će značiti i novije liftove, krovove i fasade, a samim tim i bezbedniji i lepši Beograd. Sve potrebne informacije stanari mogu dobiti pozivom na naš besplatan broj 0800 200 011.

Takođe, Predsednici skupština stanara upravo putem pomenutog telefonskog broja mogu izvršiti i prijavu svoje zgrade, ili putem slanja zahteva na mejl novilift@stambeno.com nakon čega stručna služba preduzeća izlazi na teren radi izrade predmeta neophodnih radova i stanarima u najkraćem roku dostavljamo Ponudu sa periodom otplate na 60 mesečnih rata."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA