PRAVA ISTINA O FOTOGRAFIJI misteriozne beogradske devojke koju mladić čuva TRI GODINE zaista je NEVEROVATNA! (FOTO)

Da li smo svi nasamareni, ili je možda priča istinita, nismo uspeli da saznamo...

  • 3

Jedan student Univerziteta u Beogradu dosetio se kako da pronađe devojku čiju fotografiju nosi već tri i po godine u novčaniku i koja je, kako smatra, njegov "zaštitnik". Fotografiju nepoznate devojke postavila je na Fejsbuk njegova drugarica koja, kako kaže, želi da mu pomogne da je pronađe. I, svi su mislili da je tako bar na nekoliko sati. Ubrzo se sve otkrilo. Ali, da krenemo ispočetka.

Društvene mreže obišla je vest da mladić iz Beograda traži devojku čiju je sliku pre tri i po godine našao na ulici. Od tada je, navodno čuva i ona mu je amajlija.

- Drugar je ovu sliku našao pre tri i po godine kod Pravnog fakulteta i od tad je nosi kao amajliju. Mislim da je vreme da sazna ko je ova devojka. Ako je neko zna, bilo bi lepo da mi dostavite njen kontakt da bih pomogla drugu u nameri da upozna svoju amajliju - napisala je drugarica ovog studenta u Fejsbuk grupi "Studenti beogradskog univerziteta".

CRNOGORAC SE ZALJUBIO NA KONCERTU: Pokušao je da poljubi devojku, a sada je traži preko Fejsbuka!

Čim je fotografija počela da kruži Internetom, u komentarima su se pojavila brojna nagađanja o identitetu devojke. Ubrzo potom, razjašnjeno je da je u pitanju nečija neslana šala.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Naizgled neobična akcija na popularnim Fejsbuk stranama nije trajala dugo, pošto je samo nekoliko časova nakon što je priča počela da se širi munjevitom brzinom, objašnjeno kako su i sami administratori stranice na kojoj je fotografija postavljena - nasamareni. Neko je odlučio da se grubo našali sa fotografijom neke devojke, tako da od potencijalne ljubavne priče, nažalost nema ništa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vulkan

    18. septembar 2016 | 18:51

    Kada bude trebalo stvarno neko, ili nešto,da se pronađe, onda zbog ove šale, niko neće verovati u apel za pomoć.

  • Bojana

    18. septembar 2016 | 18:31

    Vasi tekstovi obiluju informacijama i cinjenicama...vrlo dobro...svaka cast,nemam reci.

  • Mjau

    23. novembar 2016 | 17:23

    Poznajem devojku sa slike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA