Puna podrška opštine Vračar održavanju Parade ponosa

"Parada ponosa je način da pokažemo poštovanje za sve naše razlike, da se izborimo za pravo na svaki način života koji ne ugrožava drugog i da se suprotstavimo svakom ko to pravo želi da ugrozi"

  • 4

Gradska opština Vračar pružiće punu podršku održavanju Parade ponosa i prvi put, manifestaciji će se priključiti i predstavnici opštinskog rukovodstva, predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković i članica Opštinskog Veća Nataša Mijatović.

SRPSKI GENIJALCI SU NAŠ NAJVEĆI PONOS: Osam medalja za matematičke heroje!

- Dužni smo da svojim aktivnim stavom podržimo pravo svakog građanina Srbije da živi slobodno i u skladu sa sopstvenim uverenjima, bez straha da će njegova prava biti ugrožena od strane nasilnika - poručio je Grupković, a navedeno je u saopštenju.

On je istakao i sledeće:

Siniša Mali: Slede pregovori oko finansiranja metroa

- Parada ponosa je način da pokažemo poštovanje za sve naše razlike, da se izborimo za pravo na svaki način života koji ne ugrožava drugog i da se suprotstavimo svakom ko to pravo želi da ugrozi.

Zato će, prema njegovim rečima, predstavnici Gradske opštine Vračar, u nedelju 18. septembra, u 12 sati biti sa prijateljima iz Beogradskog prajda, kako bi svima pokazali koliko slobode su do sada izborili.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. septembar 2016 | 16:59

    Bolje da organizuju paradu sirotinje,to je naša realnost,a ne ko koga i gde.Samo odvlače pažnju.

  • kiza

    17. septembar 2016 | 07:04

    Jos jedna sramota i ljaga na dusi srpskog naroda

  • Lili

    16. septembar 2016 | 16:57

    Samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA