TREĆE ZLATNO DOBA: Penzioneri Palilule na besplatnom izletu u Vojvodini (FOTO)

Predsednik opštine Paliula Aleksandar Jovičić najavio je da će opština Palilula u budućnosti imati niz ovakvih akcija, jer je to mali znak pažnje i zahvalnost ljudima koji su nam ostavili ovu zemlju

  • 6

Sto osamdeset penzionera Gradske opštine Palilula u okviru akcije „Treće doba-zlatno doba“ obići će danas gradove, manastire i predele Vojvodine, a srećan put im je poželeo predsednik opštine Aleksandar Jovičić uz reči da ne smemo zaboraviti naše najstarije sugrađane i da moramo brinuti jedni o drugima.

JEDNOKRATNA POMOĆ: Penzionerima za Novu godinu od države od 5.000 do 7.000 dinara!

Jovičić je najavio da će opština Palilula i u budućnosti imati niz ovakvih akcija, jer je to mali znak pažnje i zahvalnost ljudima koji su nam ostavili ovu zemlju.

- Želim naglasiti da smo mi pre svega servis građana i da mi njima dugujemo, ovo su generacije koje su nama ostavile državu i koliko-toliko sigurnu budućnost i mislim da moramo pre svega da im pružimo pažnju i da jednostavno primete da neko brine o njima - izjavio je Jovičić.

Foto: Opština Palilula Foto: Opština Palilula

Penzioneri će danas obići Novi Sad, Petrovaradin, Sremske Karlovce, manastir Hopovo, manastir Krušedol, kao i mnoge druge znamenitosti severnog dela Srbije. Pored toga, biće organizovan i turnir u šahu, ručak, a njihov dolazak planiran je u večernjim satima.

Foto: Opština Palilula Foto: Opština Palilula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA