Ko sme da ometa vozača GSP u Beogradu? Uhvatili smo neverovatan kadar u tramvaju (FOTO)

"Majstore, majstore, gde sad skrećeš?"

  • 11
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako će mnogima ovaj prizor delovati simpatično, dečak koji je na liniji tramvaja 9 konstantnim zapitkivanjem ometao vozača od Novog Beograda do Slavije, ugrozio je bezbednost svih u tramvaju, ali i ostalih učesnika saobraćaja.

Mladić je išao po Beogradu i radio stvar koja bi svakoga iznervirala: Vozači GSP-a reagovali su FENOMENALNO (VIDEO)

- Čemu ti služi ta ručica, a šta je ovo zeleno dugme, kako ti sad skrećeš, a gde ti je sirena - samo su neka od pitanja koja je dečak postavio. Vozač se sve vreme okretao da bi mu odgovorio, što je izazvalo tiho negodovanje ostalih putnika.

Član 28. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima predviđa novčane kazne od 5.000 dinara za ovaj tip ometanja. Ali to, očigledno nije primenljivo na one koji poznaju vozače Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Kao da jedan "ometač" nije dovoljan, dečaku se na železničkoj stanici pridružila i devojka, pozdravljajući se i upuštajući se u razgovor sa vozačem odmah po ulasku u tramvaj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako ne idu brže od 30 km na sat, nesreće na beogradskim šinama čest su slučaj. Nekada krivicom vozača tramvaja, nekada zbog greške drugih učesnika u saobraćaju, ali često i zbog uznemiravanja od strane putnika. Zakon o bezbednosti saobraćaja se, ipak, primenjuje, ali kako vidimo iz ovog slučaja - ne isto na sve.

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA