KOLEGIJALNOST VOZAČA GRADSKOG PREVOZA NA DELU: Tramvaj pun putnika gura pokvarenu "desetku"

Ovo nije baš neobična slika za saobraćaj u Beogradu, jer je to jedan od načina da se pokvareno vozilo skloni sa šina, ali je čudno to što je tramvaj koji je gurao pokvareno vozilo bio pun putnika

  • 3

Putnici koji su se juče vozili tramvajem broj dva, ali i svi prolaznici pored Ekonomskog fakulteta u Beogradu, prisustvovali su juče neobičnom situaciji da njihov tramvaj gura ispred sebe tramvaj na liniji 10.

Šta se to desilo sa tramvajima na liniji 10? (FOTO)

Ovo nije baš neobična slika za saobraćaj u Beogradu, jer je to jedan od načina da se pokvareno vozilo skloni sa šina, ali je čudno to što je tramvaj sa brojem dva bio pun putnika.

Ovu nesvakidašnju ispomoć kolega iz GSP-a snimili su neki od slučajnih prolaznika u Karađorđevoj ulici. Ostaje nepoznanica samo to da li je ovo bilo pravilo koje su vozači morali da ispoštuju, ili je samo reč o jednom kolegijalnom gestu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    8. oktobar 2016 | 07:38

    A da li bi putnici bili zadovoljniji da su morali da izađu iz tranvaja sačekaju da dođe drugi i da se uguraju u taj drugi koji već ima svoje putnike, uz to na svakoj sledećoj stanici čekaju putnici koje nisu pokupili pokvaren i i ovaj trnvaj koji ga gura.

  • Moje S Ime

    8. oktobar 2016 | 11:25

    Trebao je ovaj ispravan da iskoci iz sina i da zaobice pokvareni tramvaj. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA