Beogradski investicioni dani su velika prilika za Beograd i Srbiju

Predstojeći Beogradski investicioni dani prilika da se predstavi ono što Beograd i Srbija nudi, što je do sada urađeno

  • 0

Beogradski investicioni dani počinju 24. i trajaće do 26. oktobra, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je danas da je to veoma važan događaj za prestonicu Srbije i prilika da se privuče što više investitora.

 

- Prošle godine smo forum organizovali prvi put, otvorio ga je premijer i imali smo više od 600 učesnika iz 20 zemalja sveta. Ove godine očekujemo još veći broj učesnika, a predstavljamo potencijal ne samo grada Beograda, nego i ostalih opština u Srbiji i pokušavamo da privučemo što više invistitora - rekao je Mali Tanjugu.

 

Kako kaže svaki investitor, svako radno mesto je uspeh, te su predstojeći Beogradski investicioni dani prilika da se predstavi ono što Beograd i Srbija nudi, što je do sada urađeno, te da se čuje šta investitori očekuju od vlasti na lokalnom i republičkom nivou.

 

- Borimo se za svako novo radno mesto, za svaku novu investiciju. Ovaj forum ili konferencija je sjajna prilika da uradimo više ka zapošljavanju ljudi i otvaranju novih radnih mesta - zaključio je Mali.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA