≫ 

Zajednička akcija JKP "Gradske Pijace" I NIS-A!

Korisnici Agro kartice na NIS Petrol benzinskim stanicama ostvaruju popust od 5 dinara po litru evro dizela, odnosno od 3 dinara po litru gasnog ulja 0,1

  • 0

JKP "Gradske pijace" i kompanija NIS pokrenuli su zajedničku akciju čiji je cilj da se poljoprivrednicima koji prodaju svoje proizvode na beogradskim pijacama predstave mogućnosti za uštedu prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a.

Senjak dobija novu pijacu: Vreme je za izradu projekta

Ovako će izgledati najmodernija pijaca u Beogradu - "PALILULA"! (FOTO)

Prepoznajući važnost poljoprivrede za domaću ekonomiju, JKP "Gradske pijace" i NIS će tokom oktobra poljoprivrednike na beogradskim pijacama upoznati sa benefitima korišćenja NIS Agro kartice.

Takođe, u okviru akcije "Agro vikend" koja traje do 13. novembra 2016. godine, ova kartica  obezbeđuje dodatne pogodnosti – popust od 6 dinara po litru gasnog ulja 0,1, odnosno 8 dinara po litru evro dizela. Pored toga,  obezbeđen je i količinski popust, pa se za kupovinu više od 99 litara gasnog ulja 0.1 odobrava popust od 3 do 7 dinara po litru, dok se za istu količinu evro dizela može uštedeti od 5 do 9 dinara po litru. Takođe je obezbeđen popust od 15% na NISOTEC ulja i maziva, kao i popust od 20% na odabranu robu široke potrošnje.

Foto: Promo Foto: Promo

Vlasnici NIS Agro kartice kupovinom evro dizela i gasnog ulja mogu da učestvuju i u nagradnoj igri NIS-a koja traje do 3. novembra i u kojoj je glavna nagrada kartica za gorivo u vrednosti od 9.000 litara goriva. U okviru nedeljnih izvlačenja postoji mogućnost da se dobiju kartice za gorivo od 100 i 500 litara, kao i paketi  NISOTEC ulja.

Korisnik NIS Agro kartice, čije je izdavanje besplatno, može postati svako lice koje poseduje registrovanu poljoprivrednu mašinu na svoje ime ili Potvrdu o aktivnom statusu u Registru poljoprivrednih gazdinstava. Zahtevi za izdavanje kartice mogu se podneti na NIS Petrol benzinskim stanicama.

Više informacija može se dobiti na potrošačkom sajtu  www.nispetrol.rs i besplatnim pozivom kol centra NIS-a na broj 08 0000 8888.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA