≫ 

VELIKI POŽAR NA KARABURMI: Evakuisana cela zgrada, dim ispunio sve spratove!

Do požara je došlo u stanu u suterenu

  • 4

U stanu u zgradi u Ulici Husinih rudara na Karaburmi izbio je požar večeras oko 18.30, ali na sreću, niko nije povređen.

LANČANI SUDAR NA VRAČARU: Učestvovala četiri automobila, jedan čovek lakše povređen!

Na licu mesta intervenisalo je 10 vatrogasaca u pratnji sa dvoja vozila. Velika količina dima ispunila je celu zgradu, zbog čega su stanari panično napustili zgradu, prenosi "Blic".

BEOGRADSKI SEKSI ZUBAR: Njemu svaka devojka bez straha otvori usta (FOTO)

Do požara je došlo u stanu u suterenu, ali je vatra lokalizovana i nije se proširila na ostatak zgrade.

U požaru niko nije povređen.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    5. novembar 2016 | 11:08

    Cetvrti put prijavljujem Upravi za vanredne situacije da u mojoj zgradi ne postoji protivpozarna zastita, ni jedan aparat za gasenje pozara ...nista. I niko nista nije preduzeo. Cemu sluze inspekcije? Zasto primaju plate??

  • Stanar

    6. novembar 2016 | 10:07

    VAZNO!!! U ovoj zgradi u tom podrumu bespravno zivi alkoholicar koji je do sad prouzrokovao pet pozara zbog kojih su morali da intervenisu vatrogasci. Nikada nije priveden od strane policije iako predstavlja opasnost za citavu zgradu i sve stanare. Prikacen je na zajednicku struju I mi stanari placamo njegovu potrosnju. HB bg Juce se dogodio najgori pozar do sad. Dva sata nismo mogli da izadjemo iz stanova. Zgrada je bila puna dima jer vatrogasci nisu otvorili otvor na krovu za odimnjavanje iako smo ih molili da to urade. Dve bebe su provele noc u Tirsovoj jer su se nagutale dima! Molim redakciju da istrazi o tom problemu! Sta se desava kada jedan covek ugrozava zivote citave zgrade?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA