Službeni Glasnik otvorio knjižaru na aerodromu "NIKOLA TESLA"!

- U našoj knjižari nalaze se najlepše knjige o Srbiji i dela srpskih pisaca, ali smo za ovu priliku osmislili i originalnu kolekciju suvenira, koju potpisuje akademska slikarka Ana Petrović, a na taj način smo hteli da pokažemo i da je Srbija zemlja ozbiljnih umetnika i pisaca - kaže Jelena Trivan

  • 2

U skladu s obećanjem da će otvarati knjižare širom Srbije i nastaviti svoju misiju promocije kulture Srbije, Službeni glasnik je otvorio i knjižaru na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Dr Jelena Trivan, direktor Službenog glasnika, tom prilikom, između ostalog, izjavila je da nije reč o običnoj knjižari, već o o osmišljenom umetničkom konceptu koji od arhitektonskog rešenja pa do svake knjige ili suvenira treba da pokaže onima koji dolaze u Srbiju da dolaze u zemlju kulture.

Foto: Promo Foto: Promo

- U našoj knjižari nalaze se najlepše knjige o Srbiji i dela srpskih pisaca, ali smo za ovu priliku osmislili i originalnu kolekciju suvenira, koju potpisuje akademska slikarka Ana Petrović, a na taj način smo hteli da pokažemo i da je Srbija zemlja ozbiljnih umetnika i pisaca. Ovim pokazujemo i da je za Službeni glasnik izdavaštvo kulturna misija, a ne trgovina i zarada, i na najlepši način predstavljamo našu zemlju kroz izdanja o srpskim gradovima, manastirima, piscima, na različitim jezicima, sa željom da za putnike to bude prvi kontakt sa Srbijom kada na njeno tlo zakorače - rekla je dr Jelena Trivan.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    16. novembar 2016 | 15:48

    Sluzbenom Glasniku , sve cestitke za " Kulturoloski prikaz nase zemlje , putnicima, turistima I onima dok cekaju avion ! To je poucno ji za nasu decu , unucice ! Hvala !

  • Istina

    17. novembar 2016 | 16:04

    Privatne štamparije i izdavaci plaćaju porez, Sluzbeni Glasnik zagrabi iz te gomile i onda kupuje masine, otvara knjižare i tako pravi konkurenciju privatnicima od njihovih para, ima li ista ludje ? Sluzbeni glasnik je bila firma koja stampa istoimeni casopis za Skupstinu, treba zabraniti državnim firmama da investiraju u poslove van opisa njihovih obaveza osim ako to niko ne radi u Srbiji, sve ostalo je sečenje grane na kojoj sedimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA