HITNA POMOĆ U BG NOĆAS INTERVENISALA 110 PUTA: Lekari najviše pomagali pijanim osobama

U udesu koji se dogodio na raskrsnici Dalmatinske i Ulice Starine Novaka povređena je žena (40) koja je posle ukazane pomoći prebačena u Urgentni centar

  • 1

Na beogradskim ulicama prošle noći dogodila se jedna saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povređena jedna osoba, a lekari Hitne pomoći reagovali su u većem broju slučajeva zbog problema sa alkoholisanim osobama, rekla je jutros portparol te službe Nada Macura.

U udesu koji se dogodio na raskrsnici Dalmatinske i Ulice Starine Novaka povređena je žena (40) koja je posle ukazane pomoći prebačena u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitnoj pomoći od hroničnih bolesnika noćas su se najčešće javljali asmatičari i pacijenti koji su imali problema sa povišenim krvnim pritiskom, a obavljeno je 110 intervencija, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    20. novembar 2016 | 15:01

    Pijani treba sami da snose troskove intervencija. Kad imaju za pice imace I za hitnu pomoc. Tako je u bratskoj Rusiji. Jos pijancu urade hemijsko ciscenje odece za koju dobije racun kolika mu je plata. Pa odluci da li ces da pravis pijan gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA