Siniša Mali: "GTS" kompanija već 15 godina investira u Beograd i doprinosi razvoju našeg grada

Do sada je urađeno više od 100.000 kvadratnih metara, a u pitanju su značajni projekti

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je u sredu uveče, obraćajući se prisutnima na svečanosti povodom 15 godina rada kompanije "GTC" u Srbiji, da je proslava u Starom dvoru još jedan primer dobre saradnje Grada Beograda sa investitorima.

Tržni centar u Rajićevoj doneće poslove za 400 ljudi!

- Kompanija "GTC" je počela da investira u Beogradu još 2001. godine. Do sada je urađeno više od 100.000 kvadratnih metara, a u pitanju su sjajni projekti i zaista lepe zgrade. Jednostavno, u pitanju je kompanija koja je doprinela da naš grad drugačije i lepše izgleda. Nadam se da će uskoro, za nekoliko nedelja kada bude obezbeđena građevinska dozvola za "Ada mol", krenuti i taj projekat - rekao je Mali.

Gradonačelnik je istakao da se svi u Gradu Beogradu trude da brzo rešavaju sve eventualne probleme sa kojima se strane kompanije susreću.

Foto: Promo Foto: Promo

- Izuzetno nam je važna činjenica da "GTC" zapošljava domaću radnu snagu. To je naš zadatak i cilj za koji se borimo. Drago mi je da su ljudi koji rade u ovoj kompaniji uspeli da svoju firmu dovedu u poziciju dominantne i vodeće kompanije u Beogradu i Srbiji. Želim da čestitam svim zaposlenima na izuzetnom uspehu i želim im da se ne zaustave, odnosno da posle izgradnje tržnog centra na Adi Ciganliji, nastave sa uspešnim radom u našem gradu. Beograd je grad koji se razvija i sigurno će za "GTC" i ostale građevinske kompanije biti posla u predstojećem periodu - dodao je Mali.

Predsednik Upravnog odbora "GTC-a" Tomas Kurcman je rekao da njegova kompanija konstantnim ulaganjem i razvojem Beograd čini moderan grad usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kompanija "GTC" već 15 godina ulaže u Beograd, grad neiscrpne energije i jedinstvenih ljudi. Naša kompanija raste sa Beogradom, usavršava se i planira da nastavi istim putem u svom daljem poslovanju - naglasio je Kurcman.

Direktor kompanije "GTC" u Srbiji, Peđa Petronijević, nije krio radost zbog 15 godina uspešnog poslovanja.

- Ovo je veoma značajan jubilej, mnogo je truda i rada iza nas. Veoma sam ponosan na ceo tim zbog svega što smo postigli. Tokom 15 godina u kojima gradimo Beograd sa postulatima stručnosti i znanja uz veliku ljubav i posvećenost koju pružamo kako ovom gradu, tako i svakom projektu pojedinačno. To se uvek dobrim vrati - rekao je Petronijević.

Kompanija "Globe Trade Centre S.A." (GTC) jedna je od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA