DORĆOLSKI MANIJAK ULIVA STRAH U KOSTI: Napada žene rano ujutru i poliva ih kiselinom!

Nekoliko žena je do sada povređeno, a policija intenzivno traga za napadačem. Stanovnici Dorćola već nedeljama žive u strahu od opasnog manijaka, koji ordinira delom oko Gundulićevog venca i presreće devojke

  • 17

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji na Dorćolu vreba žene, napada ih i nanosi im teške povrede kiselinom, piše današnja štampa.

Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bosanci se - UJEDINILI, i to na nebu

Nepoznati muškarac danima napada žene na Dorćolu u Beogradu i poliva ih kiselinom.

Nekoliko žena je u ovim napadima povređeno, a policija intenzivno traga za napadačem. Stanovnici Dorćola već nedeljama žive u strahu od opasnog manijaka, koji ordinira delom oko Gundulićevog venca i presreće devojke.

- Manijak šeta ulicama u ranim jutarnjim satima i napada nasumično! Sa sobom nosi neku kiselinu kojom poliva žrtve. Neke od napadnutih žena su uspele da mu pobegnu i prođu samo sa progorelom garderobom. Međutim, jedna devojka je teško povređena kada ju je napadač polio po licu - priča izvor lista blizak policijskoj istrazi.

Ušli smo u jedinu školu na Balkanu u kojoj đaci uče da voze avion: I ne smeju da imaju nijedan pokvaren zub (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

On dodaje da se intenzivno traga za napadačem:

- Poslednji napad dogodio se u nedelju ujutro, kada je manijak nasrnuo na devojku koja je bila u društvu svog dečka i to ispred zgrade u kojoj živi. On je devojci prišao s leđa, stavio joj natopljenu krpu preko usana i nosa, a potom joj prevukao tkaninu preko očiju. Kada je ona počela da se otima, on je izvadio flašicu i polio je po glavi i telu.

Momak povređene devojke nalazio se samo desetak metara dalje...

Pešak pretrčavao put, vozač autobusa udario u banderu, pa probio lim, koji je završio među putnicima (FOTO)

- Ona je potrčala prema njemu, vrištala je, a on ju je stavio u kola i hitno odvezao u Urgentni centar. Tamo su joj konstatovane brojne opekotine, kao i teška povreda oka. Devojci je izgorela i kosa - priča sagovornik lista i dodaje:

- Povređena devojka je ispričala policiji da krpa koju je muškarac stavio preko njenog lica nije imala nikakv miris. Ona nije mogla da opiše kako je izgledao, već je samo rekla da ga ne poznaje. Manijak je veoma obazriv i kreće se slabo prometnim ulicama. Veoma pažljivo vreba žrtve i veoma mu je teško umaći...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    13. decembar 2016 | 10:22

    OZBILJAN MANIJAK

  • Baćko

    13. decembar 2016 | 11:27

    Treba gradjani da se priključe poteri pa kad se uhvati da se pajserima dobro polomi i neće mu pasti na pamet da to više rad

  • Mimi

    13. decembar 2016 | 10:50

    A gde je sada ministar policije da nam objasni ove slucajeve? Sigurno sada a nekoj tv prica o uspehu rada vlade i Vucica , optuzbama na racun Jeremica....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA