≫ 

Pitali smo Beograđane šta bi radili da dobiju na lotu: Svi, bukvalno svi su dali IDENTIČAN ODGOVOR

Stanovnici Beograda različitih generacija u anketi Telegrafa, otkrili su nam kakva je zapravo situacija u Srbiji

  • 8

Ove nedelje je u nagradnoj igri "Loto" izvučena jedna sedmica. Srećni dobitnik biće bogatiji za 630.000 evra odnosno 73.684.590,00 dinara. Pitali smo građane šta bi oni uradili sa tim novcem. Ovi odgovori će vas stvarno rastužiti.

NEKO JE VEČERAS OTIŠAO U PENZIJU: Izvučena sedmica od 600.000 evra, nijedan broj preko 25! (VIDEO)

Stanovnici Beograda različitih generacija u anketi Telegrafa otkrili su kakva je zapravo situacija u Srbiji.

- Prvo bih vratio dugove. Imamo dva kredita, krpimo nekako kraj s krajem. Najverovatnije bih posle toga kupio neki stan ili kuću. Voleo bih da se sklonim iz Beograda, tako da bih najverovatnije kupio kuću negde na selu. Obezbedio bi školovanje svojoj deci, sa suprugom bi otišao na neko putovanje. Kupio bih možda neko malo bolje auto - rekao je Nemanja za Telegraf.

PENZIONER IZ PARAĆINA OSVOJIO SEDMICU? Potera za loto milionerom ne jenjava

- Pa znaš kako, u dugovima smo do guše. Te pare bi mi baš dobro došle. Započeo sam privatni biznis i nažalost nije bilo posla. Sad sam baš u škripcu. Da imam te pare, opet bih investirao u nešto, ali ovaj put pametnije. Ne želim da ulažem novac u druge države, želim da ostanem ovde i boriću se kako znam i umem - rekao je Miloš.

- Pa ja bih platila školarinu i možda bih upisala još jedan fakultet. Pomogla bi svojoj porodici naravno. Najveći deo novca bi dala njima. Ostalo bi potrošila na gardarobu i putovanja - rekla je Marija.

- Putovao bih kao blesav, kupio nekretnine, što stambeni što poslovni prostor i živeću od rente. Naravno častio bi svoju porodicu i prijatelje i to ne tako što ću ih voditi po kafićima i restoranima, već svakom po koverat evrića! Dobar deo bi odvojio u dobrotvorne svrhe kome je najpotrebnije - rekao je D.M.

Svi odreda su imali isti odgovor - jer svi su u dugovima.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatrogasac

    14. decembar 2016 | 21:09

    Ja bih dao otkaz !!!

  • Vlada

    14. decembar 2016 | 21:50

    Pobego bi iz srbije a kredit nemam zbog toga sto nisam zaposljen i nemam odakle da veatim a imam suprugu i dvoje male dece. Radio sam 9 godina u hitnoj pomoci i samo su rekli dovidjenja. Posao mi nudili za 19000 da vozim autobus da ne budem prijavljen i da radim bukvalno od 5h do 7h pa popodne od 13 do 15 pa uvece od 22 do 1. I tako svaki dan sem nedelje. Bruka

  • Goran

    15. decembar 2016 | 04:56

    Ja bih otisao iz amerike ne bi nikad otisao u cikago vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA