Opština Palilula i "Frikom" donirali pakete hrane za 50 najugroženijih porodica (FOTO)

Pakete hrane najugroženijim porodicama podelio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić

  • 0

Gradska opština Palilula u saradnji sa kompanijom "Frikom“ pokrenula je humanitarnu akciju u kojoj su danas donirani paketi hrane za pedeset najugroženijih porodica sa registra Centra za socijalni rad.

Pakete hrane najugroženijim porodicama podelio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i tim povodom naglasio da Opština Palilula neguje dobru saradnju sa privrednicima te opštine a potvrda je upravo današnja humanitarna akcija.

Foto: Promo Foto: Promo

- Mislim da treba promovisati humanitarne akcije, akcije koje za cilj imaju pomoć. Mi ne okrećemo glavu od onih kojima je pomoć najpotrebnija, već smo uvek tu za njih - poručio je predsednik prilikom dodele "Frikomovih“ paketa na platou Centra za kulturu "Vlada Divljan“.

Foto: Promo Foto: Promo

Jovičić se zahvalio kompaniji "Frikom“ koja je izašla u susret i dodao da ovo neće biti akcija koja se sprovodi samo uoči novogodišnjih praznika, već će Opština tokom čitave iduće godine sprovoditi akcije humanitarnog karaktera i pozvati sve kompanije da se uključe.

Foto: Promo Foto: Promo

- Prioritet naše Opštine jeste da imamo što manje socijalno ugroženih ljudi i zato će naša vrata za njih uvek biti otvorena - zaključio je Jovičić.

Svaki donirani paket sadrži po 15 kilograma smrznutih „Frikom“ proizvoda, istakao je predsednik, dodajući da se nada da su ovim malim znakom pažnje uspeli da izmame osmeh na licima ovih ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA