Prišlo nam je troje Poljaka na dočeku u Beogradu: Ono što su nam pokazali oduševiće svakog Srbina (FOTO)

- Pogledajte oko sebe, zar postoji lepše mesto na kom bismo večeras mogli biti - pitalo nas je troje nasmejanih Poljaka.

  • 16

Beograd je još jednom okupio ljude iz celog sveta na dočeku Nove godine. Ali, stranci nisu došli samo da se provedu, već i da pokažu koliko poštuju zemlju o kojoj su, do sinoć, samo slušali.

Doček u Beogradu: Pitali smo stranca da nam peva na srpskom, a ispostavilo se da je on ARGENTINSKA ZVEZDA (FOTO) (VIDEO)

Varšavu i Beograd udaljeni su 1.240 kilometara. Ali, kada se Srbi i Poljaci nađu na jednom mestu, ne postoji nikakva udaljenost, dva naroda postaju jedno.

- Slušali smo toliko toga o Srbiji i Beogradu, znamo dosta o istoriji vašeg naroda i več godinama planiramo ovaj put. Pa, pogledajte oko sebe, zar postoji lepše mesto na kom bismo večeras mogli biti - pita nas troje nasmejanih Poljaka.

A onda je usledilo najveće iznenađenje.

- Slikajte nas ovako, sa podignuta tri prsta. A mislite da ne znamo šta tri prsta znače vašem narodu? Znamo, ne brinite - kažu  veseli turisti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako ne znaju ni reč pesama koje se pevaju ispred Skupštine, igraju kao da su im to omiljeni hitovi.

- Svim Srbima želimo da konačno počnu da žive bez briga i tereta prošlosti, i da svima pokažu koliko su veseo narod - mašu nam dok odlaze, sa tri podignuta prsta.

(Jasmina Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    1. januar 2017 | 18:45

    Dobrodošli svi!!!!

  • 11213

    1. januar 2017 | 19:44

    A nekad, za sto dolara odeš do Poljske, provedeš se sedam dana, kupiš pet mont jakni, odvališ se od alkohola i Poljakinja i zaradiš ... A plata kod nas prosečna oko hiljadu dolara... "Dobro pamtim sve, sve što bilo je... "

  • Kombuha

    1. januar 2017 | 19:09

    Dobri ljudi dobro došli u Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA