74

Posle jutarnjeg kolapsa, situacija na beogradskim ulicama bolja: Saobraćaj se odvija otežano, putari neumorno čiste sneg (FOTO) (VIDEO)

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg koji konstantno pada 20 sati nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

Sneg, ulice Beograda, gsp prevoz, čišćenje snega, leda,
Foto: Telegraf

Most na Adi, Gazela, Brankov most, Autokomanda, Ustanička ulica, samo su neke od lokacija u gradu na kojima se prevoz otežano odvija zbog novih snežnih padavina koji neprestano pada već 20 sati.

VOZAČI, BEZ PREKE POTREBE NE KREĆITE NA PUT: Obustava saobraćaja za teretna vozila na ovim deonicama

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

Građani koji su se javili Telegrafu kažu da prevoz skoro da ne funkcioniše, pogotovo u perifernim delovima Beograda, ali i na glavnim saobraćajnicama.

– Jutros nisam uspeo da uđem u autobus 89, koji saobraća od Vidikovca do Novog Beograda. Autobus je bio pun već na Žarkovu. Sve je zakrčeno – rekao je jedan od čitalaca.

Javili su nam i da se satima čeka autobus u Ustaničkoj ulici, a od Konjarnika do Ulice Grčica Milenka putuje se neverovatnih 25 minuta.

Foto: Telegraf
Južni bulevar, vreme: 8:45h

Foto: Telegraf

Sličan problem je imao i Beograđanin koji je skoro sat vremena putovao od Košutnjaka do Požeške.

Printskrin: Naxi.rs

Printskrin: Naxi.rs

Takođe, u Višegradskoj ulici je pukla cev, tako da je prevoz obustavljen u ovom delu grada, od Kneza Miloša do Kliničkog centra.

Foto: Telegraf
Smedervski put, vreme: 8:30h

Foto: Telegraf

Kolaps je i na Sajmu.

– Uključenje na Novi most iz pravca Obrenovca stoji – objašnjava mladić G.Ž.

Printskrin: Naxi.rs

Printskrin: Naxi.rs

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da se 2.000 radnika nalazi na ulici i da se grad čisti svim raspoloživim kapacitetima.

Foto: Telegraf
Most na Adi, vreme: 9:15h

Foto: Telegraf

Čistimo, borimo se… Nadamo se da će posle 14, 15 časova padavine prestati, tako da će nakon toga doći do normalizacije situacije – izjavio je Mali.

Foto: Telegraf
Banjica, 8:35h

Foto: Telegraf

Linije sa Zelenog venca takođe ne funkcionišu, jer je jedan autobus proklizao i preprečio put, pa je sve zakrčeno. Autobusi na linijama 52, 53 i 56 ne saobraćaju.

Oko 11 sati situacija je nešto bolja. Saobraćaj se odvija usporeno i otežano, ali je mnogo bolje nego što je bilo i putari polako raščišćavaju sneg sa kolovoza.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: gužva, padavine, putari, Siniša Mali, Sneg
Popularni komentari
 • M
  Milos

  Pa probajte sa Mig-29 da cistite,verujem da su veoma efikasni. A trebalo bi ih jos nekoliko kupiti!

 • M
  Milan savic

  Zamisli, 10 santimetara snega I kolaps. Ovo je najgora gradska last u istoriji Srbije sa najlosijim I najpodmitljivijim direktorima javnih preduzeca u istoriji Srbije. Od Milosa pa do sadasnjeg Dana nije bill vecih alavana.

 • D
  Dragan

  Bitno je da se Terazije ociste. Koga briga za ostalo.

foto dana

video dana