3

Opština Voždovac apeluje: Redovno čistite sneg, kazne su od pet do 50.000 dinara! (FOTO)

Opština je predstavnicima skupština stanara zgrada obezbedila industrijsku so

čišćenje prilaza
Foto: Promo

Od kada su počele snežne padavine, komunalna inspekcija opštine Voždovac redovno kontroliše teren i proverava da li se Voždovčani pridržavaju obaveze ćišćenja snega na površinama ispred svojih ulaza, lokala i na trotoarima, što je u interesu bezbednosti svih građana. 

Ljudi, čistite sneg ispred kuće i zgrade, inače će vas dočekati ogromne kazne

Novčane kazne za nečišćenje snega kreću se od 50.000 dinara za pravna lica, 25.000 dinara za preduzetnike i 5.000 dinara za fizička lica. Zato komunalna inspekcija GO Voždovac apeluje na sve građane da redovno čiste površine, kako ispred svojih poslovnih prostorija, tako i ispred stambenih zgrada.

Foto: Promo

Foto: Promo

Podsećamo da je GO Voždovac, po prethodno raspisanom tenderu, odvojila 4 milina dinara za angažovanje mehanizacije za čišćenje snega na lokacijama koje nisu u nadležnosti gradskih komunalnih službi.

Potrebno je samo da građani koji imaju problem, isti prijave mesnoj zajednici kako bi se njihova ulica ili prilaz zgradi očistio od snega i leda.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pored toga, opština je predstavnicima skupština stanara zgrada obezbedila industrijsku so za posipanje, koju mogu da podignu u svojim mesnim zajednicama.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Čišćenje snega, kazne, Komunalna inspekcija, Opština Voždovac, Sneg, Vozdovac
Popularni komentari
 • T
  Tttt

  Kolika je kazna za putare sto nisu ocistili sneg. Koliko odstete dobijam ja sto sam dobio otkaz zbog njih jer sam kasnio na posao?

 • a
  aleksandra

  Neka vam mama cisti

 • V
  Veverica

  Ma da kako da ne neociscene ulice a oni ce meni nesto da naplate ko ce njih iz opstine da kazni sram ih bilo…

foto dana

video dana