≫ 

JKP "Gradske pijace" u 2017. nastavile trend oglašavanja slobodnih pijačnih kapaciteta putem javne licitacije

Prva licitacija u ovoj godini, održaće se na pijaci "Kalenić", u nedelju, 29. januara sa početkom u 13 časova

  • 0

JKP "Gradske pijace" i tokom 2017. godine, nastavljaju sa transparentnim i jasnim načinom oglašavanja pijačnih kapaciteta putem javnih licitacija.

Zainteresovana lica mogu licitirati za tezge na pijacama "Zeleni venac", "Skadarlija", TC "Novi Beograd" , "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Karaburma", "Borča", "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram", "Zvezdara", "Dušanovac", "Banovo brdo" i "Braće Jerković".

Prva licitacija u ovoj godini, održaće se na pijaci "Kalenić", u nedelju, 29. januara sa početkom u 13 časova. Početna cena pijačne opreme na javnoj licitaciji kreće se od 3.650,00 dinara do 75.000,00 dinara, dok je licitacioni bod od 1.000,00 do 5.000,00 dinara.

Rok za preuzimanje licitacionog broja je 24 sata pre početka licitacije, a mesto preuzimanja je pijaca na kojoj se nalazi tezga za koju je lice zainteresovano. Sve dodatne informacije u vezi javne licitacije, zainteresovana lica mogu naći na internet prezentaciji JKP "Gradske pijace".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA