Vozač udario dve devojke na pešačkom u Zemunu i pobegao

Nezgoda se dogodila u Zemunu u Ugrinovačkoj ulici kod broja 221

  • 3

Dve devojke starosti oko 20 godina završile su na VMA nakon što ih je oko 17:40 udario automobil na pešačkom prelazu. Iz MUP-a prenose da je vozač pobegao sa lica mesta.

Gore kola Hitne pomoći: Vozilo se zapalilo dok je jurilo ka mestu na kojem je stravičan lančani sudar (FOTO)

Nezgoda se dogodila u Zemunu u Ugrinovačkoj ulici kod broja 221.

Devojke su kolima Hitne pomoći prevezene na VMA na odelenja neurohirurgije i ortopedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar Va

    25. januar 2017 | 19:39

    Cist idiot kome treba trajno oduzeti dozvolu!! Udario na pesackom dve devojke a i da nije bio pesacki pa pobeci van svake pameti taj nije normalan, bez obzira na ishod red je pomoci , niko nije bezgresan nesrece se desavaju i desavace se i ubuduce ali treba biti covek pre svega!

  • Groficaofica

    25. januar 2017 | 22:35

    Junacina! Nasi zakoni,nije prvi put da se ovako nesto desava! Poostrite kazne,ouzmite auto i dozvolu za sva vremena,pa da vidim da li bi bilo slicnih prestupa

  • Press

    25. januar 2017 | 23:41

    Ne znam sta je sa ljudima za volanom? Neki dan "u po bela dana" na raskrsnici, poluokretanjem tamo gde nije dizvoljeno, tako me je isekao vozac , da me sam Bog pogledao pa nisam poginuo ili nekoga udario automobilom. Nisam mogao da shvatim ponasanje vozaca, tako da sam ga "jurio" kroz grad. Kada je stao na semaforu (ispred njega je bilo automobila pa nije mogao pobeci ) zaustavio sam auto i prisao, a tamo debojka koja kaze: znam pogresila sam i izvinite! I sta covek da radi? Posmatrajte malo oko sebe kako se ponasamo u saobracaju: zmigavac kao da je prikacen na strujomer pa ga ukljucujemo na "kasikicu", obozavam kolege sa mobilnim telefonima koji su nerazdvojni sa istim i dok preticu, dok se ukljucuju, dok skrecu...ma fenomenalno. I jos pride sve komunalne sluzbe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA