≫ 

UŽASAN SNIMAK NA KOJI DRŽAVA MORA DA REAGUJE: Poslali su nam šokantan video na kojem muškarac seksualno iskorišćava devojčicu (13) u naselju Braća Jerković

Devojčica je navodno 2004. godište

  • 70

Zaposlene u redakciji portala Telegraf.rs šokirala je poruka u inboxu našeg Fejsbuk pejdža danas nešto pre 11 sati. Naime, dobili smo gnusan video snimak na kojem se jasno vidi devojčica, očigledno maloletna, kako oralno zadovoljava nepoznatu mušku osobu.

Degutantni snimak traje dvadesetak sekundi i navodno je napravljen u beogradskom naselju Braća Jerković. Devojčica je, takođe prema informacijama iz inboxa, učenica SEDMOG razreda.

- Želim da objavite ovu priču ako je moguće u cilju da se spreči dalje širenje ovakvih snimaka - napisao nam je pošiljalac u opisu video snimka.

Puno ime devojčica, kao i naziv škola koju pohađa, takođe su poslati redakciji. Navodno je reč o detetu rođenom 2004. godine koje deluje kao da zna da je snimano. Na snimku se jasno čuje i dijalog.

Redakcija Telegraf.rs neće objaviti ovaj skaredni video snimak (blurovana fotografija iz snimka je na vrhu teksta), ali spremna je da sarađuje sa policijom i istražnim organima i ustupi im sve informacije i materijal u istrazi ovog slučaja očigledne pedofilije i zloupotrebe dece. Nadamo se pravovremenoj reakciji nadležnih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    15. februar 2017 | 14:08

    Zna se u Brace Jerkovic ko je ta devojčica i šta dve radi,istina je da je 2004. godište i da ima nepunih 13. godina,kao i da ima stariju sestru(2001.) od koje je sve to i naučila.Nije to nikakva zloupotreba nego lak moral i odsustvo kućnog vaspitanja tako da sve što rade rade svojom voljom.E Srbijo šta ovde raste...

  • dejan_w

    15. februar 2017 | 13:26

    A kako bi to država mogla da reaguje ? Ne razumem svrhu ove vesti kada su današnja deca toliko usiljena .pogledajte samo kakve im se vrednosti prezentuju preko medija.

  • zora

    15. februar 2017 | 13:32

    A sta roditelji rade???? Gde su vam deca narode????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA