8

FOTO UBOD: Stani majstore, odoše ti vrata! I ovoga ima u GSP-u!

Putnici su vrištali, a vozač ih nije čuo

GSP, autobus 101, otpala zadnja vrata
Foto: Telegraf

Putnici su danas na Zrennjaninskom putu u autobusu koji saobraća na liniji 101 doživeli pravu dramu, kada je vozilo ostalo bez zadnjih vrata.

Da li se više isplati da idete gradskim prevozom ili svojim automobilom: Napravili smo odličnu računicu!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kako su nam preneli čitaoci, putnici su u panici počeli da viču: “Stani majstore, odoše ti vrata”, ali se na svu sreću sve dobro završilo. Uspeli su da ih zadrže, vozač se zaustavio, putnici izašli, a vozilo je “otišlo” na popravku.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Autobus, Beograd, GSP, Vožnja
Popularni komentari
 • 1
  1991

  Vesicu,da li ovo ulazi u cenu karata? Sramota.

 • T
  Titi

  SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!!

 • R
  Rodjeni_Beogradjanin

  Vi koji samo kritikujete,koji ste “Beogradjani” od juce ili od pre nekog vremena prvo platite kartu pa kritikujte I komentarisite jer GSP zbog Vaseg svercovanja I vlade Djilasa koji je potpisao ugovor sa “APEXOM” da vise od polovine od prodatih karata ide toj fimi imesto GSP-u PROPADA. Nisam zaposlen u GSP-u,nisam zaposlen u Gradu,cak sta vise na Borou sam I redovno placam 1.210 dinara mesecno bus plus kao nezaposleno lice jer se ne svercujem,ali ovo kazem jer sam rodjeni Beogradjanin I znam kako je ranije bilo sa GSP-om oko naplate karata I sl. I znam kako je sada kada je “APEX” napravio haos a 85% putnika se svercuje.Pitacu Vas ako se uvede I ova vremenska od 30 dinara sta cete tada govoriti I sl.

foto dana

video dana