≫ 

Ušao si u mene, inficirao si me: Ove reči vikala je žena u GSP-u, a onda je počeo pornić!

Neverovatna scena iz autobusa u Beogradu, ove reči će svi putnici dugo, dugo pamtiti

  • 9

Vožnja gradskim prevozom ume da bude i te kako zamorna i iscrpljujuća, posebno kad je ovako lepo vreme kao danas, a vi se "klackate" u krcatom autobusu. Svi se guraju za mesto, "muvaju" vas rančevima koje ne skidaju s leđa, gaze po fino izglancanoj obući. A da ne pričamo o miomirisima od kojih ne možete da pobegnete. Jer su prozori zatvoreni. Ali, desi se i ponešto što vas zabavi tokom vožnje, pa to posle prepričavate ceo dan - kao juče, na liniji 95, oko 13.30 sati, kada se delimično ispraznila u Bulevaru despota Stefana, kod Skadarske ulice.

REŠILI SMO NAJVEĆU MISTERIJU GSP BUSA: Znamo da ste ovo pokušavali, ali evo zašto je to apsolutno nemoguće

FOTO-UBOD: Ako verujete u večnu ljubav, onda je ova fotka iz GSP-a za vas

- Morala sam da te čujem, da ti čujem glas i ono tvoje. Je l' pomisliš nekad na mene, bar kad čuješ "Beograd"? - priča putnica od 40-45 godina, duge smeđe kose, prošarane sedim vlasima. Ne šapuće, priča nekom normalnom jačinom glasa, a pošto sedi na prvom sedištu na strani na kojoj su vrata, sigurno je i vozač mogao da je čuje, kao i svi koji su sedeli i stajali oko nje.

A onda je rekla nešto što me zaprepastilo, došlo mi je da se prekrstim, ali sam se u poslednjem trenutku zaustavila.

- Ušao si u mene, inficirao si me - juuuu, reći nekom na javnom mestu "da je ušao u tebe"! Ali ona nastavlja ne obazirući se - Mnogo mi nedostaješ! Morala sam da te pozovem! Tako mi je mnogo puta bilo lepo sa tobom! - istresa zaljubljena dalje.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Pa dobro, verovatno je pomislila većina koja ju je čula, je l' to nije moglo da sačeka da recimo, ne znam, izađeš iz prevoza?! Ne moraju baš svi da te čuju kad zoveš bivšeg ljubavnika.

- Sutra naveče sam sama, i sin i ćerka neće biti tu. Hoćeš da dođeš do mene? Sećam se da sam ti ostala dužna jednu večeru - objavljuje svoje planove, osim bivšem, i putnicima u autobusu.

Odjednom, veza se prekida, ona ponavlja nekoliko puta "halo, halo" u tihu slušalicu. Okreće ga ponovo. I nastavlja da "saleće" pozivom na večeru.

- Ne mogu to da ti kažem, u autobusu sam - možemo samo da nagađamo šta je dotični pitao, pa se ona onda iznenada setila da je u busu punom putnika i da ima nešto što ju je, iznenada, sramota da kaže.

- Imam i crveni donji veš, kupila mi ćerkina drugarica. U stvari ona mi je kupila gaće, za Novu godinu, a ja sam posle morala da kupim i crveni brushalter, da uparim. 'Ajde dođiiii, molim teeee - navaljuje ona, a ja shvatam zašto se veza ranije prekinula. "Pastuv" je iskoristio sve blagodeti savremene tehnologije, pa i onu da veza svakog časa može da se prekine, usled slabog signala ili koječega sličnog, jer nije znao kako da je odbije drugačije?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- A, pa to te nije ranije sprečavalo, to što si oženjen, nemoj sad da mi se femkaš... - sve bolje od boljeg. - Ne treba ti puno para da stigneš do Beograda. Čućemo se sutra.

I stvarno, gde je granica dobrog ukusa kada je reč o korišćenju mobilnog telefona u, kao u ovom slučaju, javnom prevozu? Ima situacija kada hteli vi to ili ne postanete prisluškivač tuđih razgovora. Neki se i ne trude da snize glas. Da li ste i vi nevoljno bili svedok nečijeg razgovora?

Svoja iskustva ostavite u komentarima, a možete ih poslati i na redakcija@telegraf.rs

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džimi Šu011

    5. mart 2017 | 11:15

    Opet bajke ....

  • nedic

    5. mart 2017 | 11:09

    Bas sam ga istreso za dobro jutro na ovu pricu

  • Ceca

    5. mart 2017 | 12:28

    Mobilni tele.samo je pokazao koliko je Bg.pun glupaka...vicu psuju kao kroz prozor da pricaju a ne vode razgovor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA