DRUGA EKONOMSKA ŠKOLA PRAZNA: Dan posle tuče, nema nastave. Napadači locirani, obezbeđenje pojačano

- Huligani su jednog momka pogodili ciglom u glavu. Dok sam ga vozio u Urgentni centar on mi je rekao da je učenik Osme gimnazije - rekao je direktor škole, Dejan Nedić

  • 2

Ispred Druge ekonomske škole u Beogradu juče u međusmeni došlo je do masovne tuče đaka u kojoj je povređeno je četvoro učenika, a jedan je prevezen u Urgentni centar sa povredom glave.

MASOVNA TUČA ISPRED 2. EKONOMSKE: Sevali noževi i štangle, đaku razbijena glava - zbog devojke!

Direktor škole Dejan Nedić rekao je da su dva nepoznata huligana došla u školu da biju dvojicu maturanta zbog devojke, koja je takođe, učenica.

- Jedan od njih je momak učenice, koji je došao da se raspravlja sa jednim maturantom - priča Nedić. Nezvanično povod za obračun su bile poruke koje je njoj uputio jedan od maturanata.

Prema njegovim rečima, ispred škole se skupilo društvo iz kraja – maturanti iz Osme i Treće gimnazija, i bivši učenici Škole za negu lepote i zbog toga se sumnja da je tuča unapred dogovorena, mada svi učesnici to negiraju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Huligani su jednog momka pogodili ciglom u glavu. Dok sam ga vozio u Urgentni centar on mi je rekao da je učenik Osme gimnazije. Nije teško povređen, zašivena mu je samo glava – naveo je Nedić i dodao da je bivšem učeniku Škole za negu lepote nožem, srećom, pocepana samo jakna.

Napadači su locirani, dodao je direktor, istakavši da danas neće biti nastave i da je obezbeđenje pojačano, a policija pozvana da obiđe povremeno prostor ispred škole. Očekujemo da se ta priča nastavi - dodao je direktor Druge ekonomske.

Nedić je istakao da ovakve probleme treba sistemski rešavati i da su roditelji previše toga prepustili školi, a to je zajednički posao.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    9. mart 2017 | 13:19

    Dejan Nedić, najbolji direktor. Uredio je školu i ostavlja svoje srce tamo. Svaka čast na brzoj reakciji.

  • Milica

    9. mart 2017 | 12:54

    Ljudskoj , gluposti nikad kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA