≫ 

U kući dečaka Borislava (14) kojem su tek skinuli konce: Prebijen je "greškom", sad ima prišivenu jetru i polomljena rebra (VIDEO) (FOTO)

Iako ih je prepoznao u policiji, oni su i dalje na slobodi - revoltirano priča Gorda Šotra, majka pretučenog dečaka koji je posle operacije kod kuće

  • 84

Borislav Milić (14) iz Beograda brutalno je pretučen, u noći između 4. i 5. marta u parku na Vračaru. Njega je pretukla grupa mladića koji su izleteli iz dva automobila i misleći da je Borislav neko drugi, krenuli da ga udaraju. Odmah nakon batinanja, prevezen je u bolnicu u teškom stanju gde je odmah operisan. Sada je bolje, i oporavlja se kući.

Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok se nisam onesvestio: Borisav (14) samo je želeo da preživi brutalan napad!

MASOVNA TUČA ISPRED 2. EKONOMSKE: Sevali noževi i štangle, đaku razbijena glava - zbog devojke!

Naša ekipa posetila je njegovu porodicu jer i 11 dana nakon ovog nemilog događaja, iako su počinioci indentifikovani, nisu lišeni slobode.

Borislava smo zatekli u krevetu uvijene glave i previjenog trupa, ali dovoljno u dobrom stanju da nam ispriča šta se te večeri dogodilo. Kaže da se seća da su te noći u park došla petorica momaka, koje su tu poslali vršnjaci sa žurke iz obližnje zgrade.

- Pitali su ko je dirao momke sa žurke i nakon toga su me udarili flašom u glavu, a onda sam pao. Sećam se još da su me nakon toga udarali po stomaku, a nakon toga se ničega više ne sećam. Nisam pobegao, ali dok su me tukli molio sam ih da prestanu, a oni nisu stajali - tužno priča Borislav.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U porodici su svi zgroženi činjenicom da su počinioci ovog monstruoznog dela i dalje na slobodi.

- Pretukla ga je grupa od pet mladića jer se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Iako ih je prepoznao u policiji, oni su i dalje na slobodi - revoltirano priča Gorda Šotra, majka pretučenog Borislava.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jedan od počinitelja ovog zločina odmah sutradan u ranim jutarnjim časovima pobegao je u Crnu Goru, ali mi je inspektor rekao da to nema veze sa Borislavom jer je već imao kupljenu kartu za tamo - nastavlja priču Gorda i kaže da je dobila informaciju da su "osobe koje su mučki tukle i mučile njihovo dete zapravo divni momci".

Borislavu su juče izvađeni konci, a nakon toga je dobio i temperaturu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zbog tih "finih" momaka, koji su u izveštaju naveli da su ga kao tukli džogerom, moje dete sada ima prišivenu jetru, frakturu lobanje, izvađenu slezinu, polomljena su mu rebra... U bolnici mi je jednog trenutka rekao: "Mama, vidim dve tebe". Stanje glave se i dalje prati, kod neurohirurga još nismo išli - otkriva očajna Gorda i dodaje:

- Moj sin sada ima traume, ne spava, plaši se kao i svi mi u kući, ali ja nikako neću dozoliti da se na ovome završi. Ovi momci moraju da se nađu tamo gde im je mesto. Molim sve ljude koji bilo šta znaju da nam se obrate i da nam pomognu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mirjana Radovanović, koja je angažovana kao punomoćnik od strane roditelja maloletnog Borislava, kaže da su roditelji dobili informaciju od policije da su četiri osobe uhapšene jer su pretukle njihovog sina Borislava i da im je na teret stavljeno krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Međutim, ispostavilo se da ove informacije nisu tačne. Nakon provere u policiji i u tužilaštvu utvrdila sam da niko nije zadržan ni pritvoren, i da policija ne zna ko su izvršioci, i da predmet radi Odeljenje za maloletnike - Šesto odeljenje - rekla je Mirjana za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Predmet je iz policije prosleđen Tužilaštvu - Odeljenju za maloletnike, iako niko od izvršilaca nije maloletan, i izvršioci su označeni kao n.n lica.

- Branislav je video svoje napadače, identifikovao, imenom i prezimenom i o tome su roditelji obavestili policiju, ali napadači i dalje nisu saslušani u svojstvu osumnjičenih, niti je organizovano njihovo prepoznavanje od strane oštećenog, shodno članu 90 Zakona o krivičnom postupku - tvrdi Radovanovićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nije joj jasno kako postoji puno svedoka očevidaca događaja, a da policija i dalje ne zna ko su počinioci, kao ni to što u tužilaštvu za maloletnike stoji da su u pitanju n.n. lica.

Daljinac baner

(S.V/J.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecica

    16. mart 2017 | 16:56

    Pa kako da budu privedeni ti " fini" momci kada su to sigurno "tatini" i "mamini" sinovi a takvi su nedodirljivi.Na kraju ce ispasti da je decko sam sebe prebio.SRAMOTA!!!

  • Јокић

    16. mart 2017 | 17:05

    у нашој Држави је прохујало са вихором,брз опоравак малишану.Не снашло никога,али знајући себе узео би сам закон у руке..

  • ABCD

    16. mart 2017 | 16:17

    Ti monstrumi u Americi bi već bili u lancima . Naše "krivosudje" je za Ginisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA