Požar na Vidikovačkom vencu, zapalila se veš mašina!

Vlasnik automobila, koji se zapalio noćas oko jedan sat posle ponoći na Autokomandi, zadobio je lakše opekekotine po rukama, pa je prevezen u Urgentni centar

  • 0

Jedan muškarac nagutao se dima u požaru, koji je izbio jutros pošto se zapalila veš mašina u stanu u ulici Vidikovački venac u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Veliki požar u Novom Sadu: Vatra guta garaže u zgradama, usred noći evakuisano 250 ljudi! (FOTO)

Kao da su se otvorila vrata pakla: Požar progutao šestospratnicu i oštetio još 10 zgrada (VIDEO)

Ekipa Hitne pomoć još se nalazi u zgradi u Vidikovačkom vencu broj 100, gde je izbio požar nešto pre sedam časova.

U Beogradu su noćas povređene još četiri osobe.

Vlasnik automobila, koji se zapalio noćas oko jedan sat posle ponoći na Autokomandi, zadobio je lakše opekekotine po rukama, pa je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 00.34 časova u ulici Vojvode Milenka, kod broja 48, lakše su povređena dva muškarca, starosti od 29 i 39 godina, kao i jedna žena (53), i prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih sedam na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je bilo samo lakše povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA