Nagrađeni učesnici turnira Trofej Voždovca 2016!

Posebna zahvalnost za izveštavanje sa takmičenja dodeljena je medijskim kućama SOS kanalu, Studiju B, Sportskom žurnalu i Radiju Beograd 202

  • 0

Učesnicima turnira "Trofej Voždovca 2016" - fudbalskim klubovima "Torlak", "Heroj polet", "Rekreativo", "Avala 1389", "Minel" i  "Pinosava",  uručene su danas nagrade za sudelovanje i postignut plasman na turniru.

Radost i za najstarije Beograđane: Opština Voždovac uručila poklone penzionerima

Opština Voždovac misli na najstarije stanovnike: Besplatni izleti za penzionere (FOTO)

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić uručio je klubovima  fudbalske lopte i komplete sportske opreme, a institucijama i pojedincima pehare i zahvalnice za postignute rezultate, odnosno pruženu pomoć u realizaciji ovog projekta.

Nagrađeni su najbolji strelac turnira – Vladimir Savić, najbolji igrač – Nenad Raković, najbolji golman – Marko Matić i najmlađi igrač – Petar Dimitirjević.

Predsednik Savić je naglasio da će opštinska vlast nastaviti odgovorno da se odnosi prema najmlađima tako što će im kroz ovaj i slične projekte pomoći da odrastu u bolje, pametnije i lepše ljude.

Foto: Promo/ vozdovac.rs Foto: Promo/ vozdovac.rs

- Za ovu godinu obezbedićemo i novčane nagrade za učesnike turnira, jer želimo da deca odrastaju na zelenim terenima a ne na ulici - rekao je Aleksandar Savić.

Član veća opštine Voždovac zadužen za sport i omladinu Milan Todić zahvalio se na saradnji i pomoći Fudbalskom savezu Beograda, Sportskom savezu Beograda, FK Voždovac, Domu zdravlja Voždovac, Policijskoj stanici Voždovac, i Klubu privrednika Voždovac kojima su dodeljne zahvalnice. Posebna zahvalnost za izveštavanje sa takmičenja dodeljena je medijskim kućama SOS kanalu, Studiju B, Sportskom žurnalu  i Radiju Beograd 202.

Foto: Promo/ Vozdovac.rs Foto: Promo/ vozdovac.rs
Foto: Promo/ vozdovac.rs Foto: Promo/ vozdovac.rs

U ime Sportskog saveza GO Voždovac svečanosti je prisustvovao Radenko Stevović.            

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA