LEPŠE LICE BEOGRADA: U toku velika akcija sređivanja fasada u centru grada

JP "Gradsko stambeno" je uz podršku grada Beograda kroz akciju sanacija fasada "za lepše lice Beograda" započelo uređenje najugroženijih fasada u centralnim gradskim opštinama

  • 22
Foto: Promo Foto: Promo

S obzirom da je problem dotrajalih fasada višedecenijski, a kako se na istima ništa nije radilo, one su postale opasnost po naše sugrađane i turiste.

Dodeljene nagrade najboljim likovnim radovima na konkursu "Zgrada moga grada" (FOTO)

Novim Zakonom o stanovanju i održavanju zgrada omogućeno je da u rešavanju problema dotrajalih fasada JP "Gradsko Stambeno" delom može pomoći sugrađanima, što sa zadovoljstvom već i čine.

Foto: Promo Foto: Promo

Posle više decenija ne ulaganja, danas JP "Gradsko stambeno" zahvaljujući domaćinskom vođenju preduzeća, racionalizacijom i reorganizacijom poslovanja, uspešno uređuje 67 fasada i necemo stati na tome:

- Vratićemo stari sjaj našem gradu i napraviti da zaista bude beli grad kojim ćemo se ponositi - kažu iz JP "Gradsko Stambeno".

Foto: Promo Foto: Promo

- U drugoj polovini godine započećemo radove na jos 12 fasada u ulici Gavrila Principa, a sledeće godine planiramo da obnovimo još 200 fasada koje ugrožavaju bezbednost naših sugrađana - istakao je Nikola Kovačevic, direktor JP "Gradsko stambeno" i dodao:

- Kao društveno odgovorno preduzeće, nastavićemo da radimo u interesu naših korisnika, vodeći računa o njihovoj bezbednosti kao jednim od najviših prioriteta poslovanja naseg Preduzeća.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA