≫ 

Strašna nesreća na Zelenom vencu: Žena (32) pešak, teško povređena!

Ona je rekla da je Hitna pomoć u 6.15 primila poziv da je u Ulici Braće Krsmanović automobil udario u zgradu i da su dve osobe povređene, ali da nikoga nije bilo na licu mesta kada je ekipa te službe došla

  • 0

Žena (32), pešak, teško je povređena nešto posle 6.00 časova na Brankovom mostu kod izlaza sa Zelenog venca u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je žena zadobila povrede glave.

Užas u Beogradu: Upucan muškarac pronađen ispred KBC "Zvezdara", niko ne zna kako je povređen!

Užas u Beogradu: Dečaka (7) na pešačkom prelazu zgazila kola, sa povredama glave prevezen u Urgentni centar

Ona je rekla da je Hitna pomoć u 6.15 primila poziv da je u Ulici Braće Krsmanović automobil udario u zgradu i da su dve osobe povređene, ali da nikoga nije bilo na licu mesta kada je ekipa te službe došla.

U udesu sinoć oko 22.30 na Autokomandi muškarac (32) zadobio je povredu glave, a žena (43) povredu grudnog koša, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar.

Dva muškarca povređena su u saobraćajnim nesećama nešto pre 20.00 časova u Ulici Pilota Mihajla Petrovića i oko 19.30 na kružnom toku u Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 73 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA