Rekonstrukcija ulaza na opštini Palilula

Predsednik opštine Aleksandar Jovičić je istakao da je cilj ove akcije poboljšanje bezbednosti građana Palilule, naročito imajući u vidu najmlađe stanovnike čija sigurnost predstavlja apsolutni prioritet Opštine

  • 1

Gradska opština Palilula, dolaskom novog opštinskog rukovodstva, tokom protekle godine, pokrenula je akciju uređenja nebezbednih ulaza.

Usled velikog interesovanja i molbi građana Palilule, Opština je izdvojila dodatna sredstva kako bi se i ove godine nastavilo sa sprovođenjem ove velike akcije u okviru koje je do sada rekonstruisano više od 220 ulaza izjavio je danas predsednik opštine Aleksandar Jovičić.

Foto: Promo/ opština Palilula Foto: Promo/ opština Palilula

Situacija u zgradama širom opštine veoma je ozbiljna, rekao je Jovičić i dodao da su prilikom uvida u veliki broj zgrada zatečene alarmirajuće situacije poput pokidanih armatura, razbijenih stakala, pokidanih električnih instalacija i slično. Jovičić je istakao da je cilj ove akcije poboljšanje bezbednosti građana Palilule, naročito imajući u vidu najmlađe stanovnike čija sigurnost predstavlja apsolutni prioritet Opštine.

Foto: Promo/ Gradska opština Palilula Foto: Promo/ Gradska opština Palilula

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA