Veridba kakvu Beograd ne pamti: Ivana je skočila iz aviona sa 3.000 metara, na 300 je ugledala najdivnije iznenađenje (FOTO) (VIDEO)

- Instruktor mi se smejao što se nisam gušila na 3.000 metara, a jesam kada je već trebalo da se prizemljimo - rekla je Ivana za Telegraf

  • 2

Sportski aerodrom "Lisičji jarak" u Beogradu ovog vikenda bio je mesto neobične veridbe - iz vazduha!

Marko je kralj, zaprosio je devojku na najneverovatnijem mestu na svetu (FOTO)

Kragujevčanin Andrej napravio čudo: Zaprosio je devojku u najdubljem bazenu na svetu (VIDEO)

Glavni akteri ove priče su, pored ekipe "Tandem skok Beograd", Stefan Stefanović (27) i njegova devojka Ivana Vlajković (26), kojoj je oduvek bila želja da skoči iz aviona padobranom, pa je njihova godišnjica bila idealna prilika da se objedine prosidba i poklon, tandem skok sa visine od 3.000 metara.

- Ivana mi je pre nekoliko godina rekla da bi volela da skoči iz aviona, tako da je to bila super prilika da je zaprosim. A ujedno smo na taj dan proslavili i četiri godine veze - rekao je Stefan za Telegraf.

On je naglasio da je želeo da priča bude originalna i da je zauvek pamte.

- Takođe, male su šanse bile da od uzbuđenja kaže ne - našalio se on i ispričao da su mu u čitavoj organizaciji pomogla dva druga, da je nedelju dana ranije na najlonu napisao parolu "Ivana, udaj se za mene!" koju je stavio na zemlju, dok je ona bila u vazduhu ni ne sluteći šta joj se sprema.

Ivana navodi da je počela da drhti kada je negde na 300 metara iznad zemlje ugledala dugo očekivano pitanje.

- Instruktor mi se smejao što se nisam gušila na 3.000 metara, a jesam kada je već trebalo da se prizemljimo. Noge su mi podrhtavale i jecala sam od uzbuđenja - otkrila je ova devojka i naglasila da su od svih koje poznaju stigle pozitivne reakcije, kako za skok, tako i za prosidbu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska Crna Gora

    2. maj 2017 | 16:30

    Srecno pa sledece godine da dobijete pojacanje, malog Obilica !!! Moze i Obilicka !!! Ma oboje i to samo za prvu godinu !!!

  • Popistuko

    2. maj 2017 | 16:07

    Divno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA