Uznemirujuće fotografije saobraćajke kod Sajma: Probio ogradu, pa se prevrnuo na krov (FOTO)

Tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar

  • 11

U Beogradu je protekle noći osam osoba povređeno u sedam saobraćajnih nezgoda, a povrede su većinom bile lakše prirode.

Nije čak ni brzo vozio: Prevrnuo se automobil na Zvezdari, vozač povređen

Kod TC "Ušće" u 05:50 sati na licu mesta je zbrinut 79-godišnji muškarac, a najgore je bilo kod Sajma prevrnulo vozilo. Tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Takođe, sinoć je na autoputu kod Arene, u smeru ka centru grada, intervenisala je pedijatrijska lekarska ekipa zbog trogodišnjeg dečaka, ali on nije imao povrede i nije vožen u zdravstvenu ustanovu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Nije to jedino prevrtanje u Beogradu u noći između subote i nedelje - jutros oko 05:00 sati na uglu ulica Strahinjića Bana i Francuske prevrnulo se vozilo pri čemu je laše povrede zadobio 29-godišnji muškarac i potom prebačen u Urgentni centar.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 113 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, dok su jutros preovladavali astmatičari, navela je Macura.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 138 intervencija Hitne pomoći od kojih 48 na javnom mestu uključujući 11 saobraćajnih nezgoda i jedan pad sa visine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    14. maj 2017 | 09:30

    Ta ogradica je veća opasnost od nesavesnih vozača. To nije nikakva barijera za vozila niti je primarno za to pravljena, napravljena je da odbije pešake od rizičnog prelaska ulice. Sa druge strane, postala je izuzetno opasna po vozače, jer jedna šipka te konstrukcije može dovesti do fatalnih konsekvenci. Interesuje me mišljenje agencije za bezbednost saobraćaja po pitanju opasnosti koje može da izazove ovakva ograda u saobraćajnoj nesreći. Kao i šta konkretno rade na povećanju bezbednosti na ovoj crnoj tački?

  • 662

    14. maj 2017 | 11:50

    Debilana pijano nadrogirana...mogao je da poubija nedužan narod.

  • Ђилкош..краљ1005 2017

    14. maj 2017 | 09:23

    Џет сет друштво пијанчи жур кући има и ушмркани нема гужве недеља и прав пут. Он да пробије ограду и да се преврне ван памети ко му даде дозволу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA