Poruka u beogradskoj zgradi koja je dirnula sve stanare i koja će se tek prepričavati (FOTO)

Kladimo se da biste voleli da se ovo i na vašem ulazu pojavi, zar ne?

  • 19

U svetu je juče obeležen Dan komšija koji se slavi od 2000. godine svakog poslednjeg petka u maju mesecu, a tim povodom na ulazu u jednu zgradu u Beogradu osvanula je neverovatna poruka koja je oduševila sve njene stanare ali i zbunila, jer niko ne zna ko je ženska osoba koja je ovo učinila i izmamila svima osmeh. 

 

Molimo komšije koje vežbaju opersko pevanje da smanje nivo buke: Osvanula neobična molba u ulazu (FOTO)

Pročitajte natpis u Nišu o kome BRUJI CEO BALKAN! (FOTO)

Komšinica je, uglavnom, okačila poruku u kojoj je sve komšije podsetila koliko je bitan komšijski odnos i poručila im da ih voli.

- 26. maj je Svetski dan komšija, a čini se da se nekad dovoljno ne znamo i nemamo vremena da se družimo. Komšije su nekad bile podjednako važne kao porodica - setite se kako smo jedni kod drugih prelazili u pižami, samo pokucamo na vrata - stoji u njenoj poruci i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Želim da budemo još bolji i da se najlepše slažemo. Da svi funkcionišemo kao jedna. Da znamo da među komšijama uvek možemo imati prijatelje. Voli vas vaša komšinica!

Stanari u ovoj zgradi nisu ostale imune na ovu poruku, pa su se uz čestitke dovitljivoj komšinici, i oni pridružile i čestitale komšijama Dan komšija.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Inicijativa da se obeležava Dan komšija nastala je u Parizu kao reakcija na sve veće otuđenje koje je nastalo između ljudi. Budući daje u pitanju globalni fenomen ovaj dan se od 2004. godine obeležava u 1.300 gradova širom Evrope.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    27. maj 2017 | 16:57

    Pozdrav za sve dobre komsije.Budite jedinstveni.Bojkot profesionalnih ljigavaca,kucepazitelja.

  • Boka

    27. maj 2017 | 16:46

    Moje komsije ne bih pozelela ni najgorem neprijatelju...

  • BASA

    27. maj 2017 | 19:08

    Ovo je lepo za sve nase komsije ! Imam divnu komsinicu i kada je zena tu i kada nije mi pijemo kafu ! Izogovaramo muza i zenu , politicare ! Spremamo se da ispred zgrade , oplevimo travu i napravimo klupu , stocic i ljuljasku , i tako pijemo kafu , verujemo da ce nam se jos neko pridruziti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA