≫ 

Beograđanka Jelena (26) završila smenu u kafiću, i nestala bez traga: Da li prepoznajete ovu devojku?

O njenom nestanku je obaveštena i policija i mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju i njoj, da to odmah jave najbližoj policijskoj stanici

  • 21

Jelena Lazarević (26) nestala je 2. juna, nakon što je oko 23.30 sati zatvorila kafić u Ulici vojvode Šupljikca u Beogradu. Prema rečima Jeleninog rođaka, ona je u petak bila na poslu, a kada joj se smena završila, zatvorila je lokal i od tada joj se gubi svaki trag.

Stahuje se da je Vranjanac prva žrtva utapanja: Potraga za Dragom (40) se nastavlja

- Gosti kafića su rekli da se tog dana uobičajeno ponašala. Niko od njenih prijatelja ili porodice nije primetio da nešto nije u redu sa njom. Za nestanak smo saznali kada se Jelena sutradan nije pojavila na poslu. Njene kolege su je zvale na mobilni, ali bila je nedostupna. Potom su zvali i njeu cimerku, ali ni ona nije ništa znala o njoj - kaže za Kurir Darko Mirković, muž Jelenine sestre.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. jun 2017 | 13:59

    Ova zemlja je puna budala, budalama ne vrede zakoni, samo dozivotne robije ili ludnice.

  • Giks

    4. jun 2017 | 14:37

    Ovo nije za igranje i drzava pod hitno da menja zakone. Maksimalne zakonske kazne za pocinitelje a ne sa rasponom od 3 meseca do 3 godine pa se izrekne minimalna kazna.

  • NIKOLA K.

    4. jun 2017 | 15:38

    Srbija treba da vrati smrtnu kaznu pod hitno...bez obzira na EU u koju nine treba da udjemo kao sto ni necemo. Neko je spomenuo kaznu od tri godine ...na osnovu cega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA