Porodica i dalje ne sme da pita Jelenu gde je bila tri dana: Pregledao je psiholog, pa zadržao u "Lazi Lazarević"

- U prvim momentima sam pomislio da ju je neko oteo, ukrao ko zna šta joj uradio - kaže Jelenin otac Rajko kom je svaki trenutak od ćerkinog nestanka delova kao godina

  • 43

Studentkinja iz Prijepolja, Jelena Lazarević (26) misteriozno je nestala u petak uveče u Beogradu i otad joj se izgubio svaki trag, sve dok se juče ujutru nije pojavila u svom iznajmljenom stanu na Kanarevom brdu. Jelenine kolege ih kafića "Angolo" šokirane su zbog njenog  nestanka. Ne mogu ni da pretpostave šta je pravi razlog, jer je vedra, dobra i vredna devojka koja nikada nije pomenula da ima bilo kakav problem.

Gde se Jelena sklonila na 3 dana, dok ju je cela Srbija tražila: Nije bila ni kod dečka, ni kod drugarice!

- Jelena je vredna i radna devojka koja pre ovoga nije imala nikakve ispade. O njoj imamo samo reči hvale. Ukoliko bude sve u redu, vratiće se na posao, ali pre toga će menadžeri razgovarati sa njenim roditeljima - rekli su u kafiću.

Jelenin otac Rajko kaže da mu je ćerka rekla da je tri dana besciljno tumarala po Beogradu. Nakon policijskog ispitivanja i pregleda psihologa, poslata je u psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević" na dalja ispitivanja.

Zasad je isključena mogućnost da je bila oteta ili silovana, a njeni prijatelji i članovi porodice kažu da nikad nije pokazivala znake depresije niti je imala bilo kakvih problema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jelenin otac Rajko kaže da i dalje ne može da zaključi šta se zaista desilo sa njegovom ćerkom.

- Beograd je veliki grad, u poslednje vreme se svašta dešava sa mladim devojkama, a ona se svake večeri sama kasno vraća iz kafića u kom radi. U prvim momentima sam pomislio da ju je neko oteo, ukrao ko zna šta joj uradio. Onda sam se tešio da je samo izgubila telefon i da će se javiti, ali agonija se nastavljala, a mi nismo prestali da brinemo - kaže Rajko.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Na sreću, Bog nas je pogledao i dok smo čekali bilo kakvu informaciju, stigla mi je poruka da je Jelena ponovo dostupna. Odmah sam je pozvao i čuo njen glas. Zvučala je potpuno smireno, kao da se ništa nije desilo. Rekla mi je da je dobro i da je upravo ušla u stan. Kao da mi je pao kamen sa srca - priča otac.

Siguran je da to nema veze sa njenim Jeleninim ljubavnim životom jer je živela sa cimerkom i mogla je da organizuje svoje vreme. Kaže da je samo lutala Beogradom, ne misleći o posledicama.

- Očigledno je da je upala u neku krizu, da je u depresiji i siguran sam da je to upravo razlog njenog nestanka. Ne znam šta bi drugo moglo da bude - uveren je Rajko.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Celavi70

    6. jun 2017 | 11:01

    Naravno da to nije normalno !! Niko se "iz cista mira" ne odjavljuje 3 dana ! Nesto tu nije kako treba ! Cuj..lutala 3 dana po Beogradu

  • Ki0230

    6. jun 2017 | 11:22

    Bože svašta!Lutati po Beogradu tri dana,dok je cela Srbija traži.Ne verujem u tu priču.

  • Sara

    6. jun 2017 | 11:23

    Lutala 3 dana? Koja bi psihicki stabilna osoba lutala gradom sama 3 dana? Nijedna. Ipak, niko od nas ne zna "pravu" istinu. Ko zna kakav je odnos imala sa roditeljima, deckom, ko zna sta je u stvari nju nateralo na tako nesto. Iskreno, plasim se u 1h posle ponoci vracati se sama iz grada, kamo li pa lutati 3 dana. Lazu obe stane. Ali, kao sto napomenuh, ne znamo sta je tu u stvari bilo, mozemo samo da nagadjamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA