≫ 

Šokantna krađa usred Beograda: Žena majstor svog zanata, ukrala plejstejšn, a da nije ni trepnula

Sasvim normalno je razgovarala sa prodavcima, da bi čim je ostala sama u radnji, dok je prodavac bio zauzet drugom mušterijom, uzela "plejstejšn" i iznela ga ispred vrata prodavnice

  • 30

Nepoznata žena ukrala je 2. juna "plejstejšn 4" iz prodavnice tehničke robe u Beogradu, a kako je to uradila vidi se na snimku koji se munjevito širi društvenim mrežama. Video snimak krađe pojavio se na društvenim mrežama, ali je u međuvremenu izbrisan.

Sramotna krađa u Beogradu usred bela dana: "Ženska banda" ukrala novčanik iz dečjih kolica! (VIDEO)

Skandalozan snimak sa ulične kamere u Novom Sadu: Baba ukrala torbu dok je šetala sa unukom (VIDEO)

Kako se videlo na snimku sa sigurnosnih kamera, ona je navodno drugim povodom došla u prodavnicu, ali joj je to po svemu sudeći poslužilo kao paravan da obavi svoj posao.

Sasvim normalno je razgovarala sa prodavcima, da bi čim je ostala sama u radnji, dok je prodavac bio zauzet drugom mušterijom, uzela "plejstejšn" i iznela ga ispred vrata prodavnice.

Zatim se vratila unutra i opet nasatavila da razgovara sa radnikom prodavnice.

Interesantno je da je pre nego što je iznela plen, pogledala da li u prodavnici imaju sigurnosne kamere. Bila je ubeđena da ih nema.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA