Važan apel Železnica Srbije za Dorćolce: Ako živite blizu pruge, ne igrajte se sa životom

Veliki problem je korišćenje "divljih prelaza", preko čak sedam koloseka, zbog kojih je u više navrata i na više mesta uništavana i pokradena zaštitna ograda, koja fizički deli stambeno naselje od železničkog kompleksa

  • 0

"Infrastruktura železnice Srbije" apelovala je danas na građane, uglavnom žitelje beogradskog naselja "25. Maj", da za prelaz preko pruge koriste pasarelu, a ne nelegalne prelaze, niti da uništavaju zaštitnu ogradu, saopšteno je danas iz "Infrastruktura železnice Srbije".

Imali smo seks u pokvarenom trolejbusu u Beogradu: Kad smo se ujutru probudili, počeo je pakao!

Izrešetana krava na Dorćolu uznemirila prolaznike (FOTO)

Iz tog preduzeća smatraju da je veliki problem korišćenje "divljih prelaza", preko čak sedam koloseka, zbog kojih je u više navrata i na više mesta uništavana i pokradena zaštitna ograda, koja fizički deli stambeno naselje od železničkog kompleksa.

- Stoga molimo naše sugrađane da ne uništavaju železničku imovinu i apelujemo da se ponašaju odgovorno, tako što će koristiti pešačku pasarelu, jer je to jedini način da sačuvaju svoj život i ne remete bezbedno odvijanje železničkog saobraćaja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA