Isplati se učiti i biti vredan: Opština Voždovac nagradila najbolje učenike vrednim poklonima (FOTO)

Fotografije 23 najbolja učenika i đaka generacije našle su se i na dva bilborda

  • 2

Gradska opština Voždovac i ove godine, sada već tradicionalno, organizovala je svečani prijem za 250 najboljih učenika osnovnih i srednjih škola sa svoje teritorije. Đacima generacije uručeni su tablet računari i monografije Voždovca, a nosiocima "Vukove"diplome monografije.

 

Predškolci na Sajmu nauke pravili raketu za svemir, iskopavali arheološke ostatke i rešavali matematičke probleme! (FOTO)

 

Fotografije 23 najbolja učenika i đaka generacije našle su se na dva bilborda, koja je i ove godine postavila opština Voždovac sa natpisom "Svet očekuje njih".

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Diplome i poklone uručivali su članovi Veća Miloš Stojanović, zadužen za školske i predškolske ustanove, kao i Momir Ćirović. Uspešnim đacima i njihovim ponosnim roditeljima obratio se Stojanović čestitavši na izuzetnim rezultatima.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Danas je veliki dan za sve nas, jer su ova deca ono najbolje što Voždovac ima. To su vredni, talentovani i uspešni mladi ljudi koji znanjem i radom uspešno realizuju svoje ciljeve. Uvek radimo za dobrobit naše dece, zato trenutno obnavljamo pet osnovnih škola, a do kraja godine još osam - rekao je Stojanović.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Naše prvake ćemo u septembru, kao i do sada, obradovati rančevima i pernicama, ali i renoviranim školama. Ove godine smo nagradili i đake generacije srednjih voždovačkih škola, jer smatramo da je ovaj događaj jako bitan i podsticajan za njihovo dalje školsko usavršavanje - dodaje.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Uručivanju nagrada i diploma prisustvovali su direktori, razredne starešine, nastavnici i roditelji.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA