≫ 

Stanje na beogradskim ulicama nakon preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja

Samo na portalu Telegraf.rs pratite uživo koje saobraćajnice su zatvorene i kada će biti otvorene. U blogu uživo iz minuta u minut obaveštavamo vas o svim promenama na ulicama Beograda pre, tokom i nakon inauguracije

  • 5

Danas je u 18.30 sati u Palati Srbija počela inauguracija novoizabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini došlo je do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja. Sve to ste mogli da pratite u našem blogu.

(BLOG UŽIVO) DAN INAUGURACIJE: Vučić u neformalnom ćaskanju sa novinarima poslao šaljivu poruku o Kolindi (FOTO) (VIDEO)

21.37 - NEMA GUŽVE - Na ulicama nema gužve, saobraćaj se odvija kao i svakog petka. Niko se ne žali, sve je u redu - rekli su nam iz GSP-a.

- Nema gužve, nema nigde nikoga. Taksisti nesmetano obavljaju svoj posao - rekli su nam iz Beogradskog taksija.

19.32 SAOBRAĆAJ JAČEG INTENZITETA, ALI SE ODVIJA NESMETANO - Na kamerama se vidi da trenutno nema velikih zastoja u Beogradu. Saobraćaj se odvija nesmetano. Gužva se očekuje po završetku inauguracije.

18.07 MOGUĆA JE OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA BRANKOVOM MOSTU - Mnoge zvanice odsele su u centru grada, pa je moguća i povremena obustava saobraćaja na Brankovom mostu.

Zbog ovih izmena, pretpostavlja se da će se saobraćajni čepovi praviti u ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića, na Brankovom mostu, na Zemunskom putu koji izlazi na Stari savski most, ali i na samom mostu, kao i u uličicama oko Starog sajmišta.

Opcija da se izbegne gužva je izlazak na auto-put i prelaz preko mosta Gazela, ili Ulica Jurija Gagarina i prelaz preko Mosta na Adi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, za one koji bi trebalo da stignu do centra grada, a tokom dana su na potezu od Zemuna do Bežanijske kose, vredi razmisliti i o zaobilaznom putu preko Pupinovog mosta, kroz Borču, pa do Pančevačkog mosta i Bulevara despota Stefana.

Iako je taj put skoro dvostruko duži u odnosu na prelazak preko Gazele i Brankovog mosta, u danima kada je ekstremna gužva (novogodišnji praznici) se pokazao kao mnogo prohodniji i brži.

17. 50 HITNA POMOĆ OD JUTROS NA TERENU - "Od 7 časova dobili smo 63 poziva. Uglavnom se ljudi javljaju zbog vrućine, ostali slučajevi su neke druge prirode. Apelujemo na građane da ostanu u svojim domovima i da ne izlaze napolje dok ne prođu vrućine" - rekli su nam iz Hitne pomoći.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

17.20 PREUSMERENE LINIJE GSP-A - U GSP- u kažu da je došlo do preusmeravanja linija: 15, 84, 704, 706 i 707, po prelasku Brankovog mosta, skreću levo u Ulicu Milentija Popovića, a onda nastavljaju Bulevarom Zorana Đinđića, skreću desno u Bulevar umetnosti i nastavljaju dalje redovnim trasama. 

Autobusi na linijama 16, 65, 72, 75, 77, 78 i 83 će, takođe, u oba smera, posle skretanja u Ulicu Milentija Popovića saobraćati Bulevarom Zorana Đinđića sve do Omladinskih brigada, odnosno Opštine Novi Beograd i dalje nastaviti redovnim trasama.

Menja se i pravac kretanja linija 67 i 71, koje će iz Bulevara Zorana Đinđića ući u Antifašističke borbe i dalje nastaviti redovnom trasom, odnosno Bulevarom Milutina Milankovića.

Zbog zatvaranja Bulevara Nikole Tesle i Ušća, i vozila sa linija 27E, 35 i 43, u oba smera, po silasku sa Brankovog mosta, koristiće internu saobraćajnicu pored hotela "Hajat" i terminus Blok 20, kao početno i krajnje stajalište.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Minibus sa linije 60 u smeru ka Toplani će saobraćati: Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina – Milentija Popovića – interna saobraćajnica pored hotela Hajat – Vladimira Popovića – Zemunski put - Staro sajmište i dalje redovnom trasom, dok u smeru ka Zelenom vencu nema izmene.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

16.00 ZATVOREN BULEVAR NIKOLE TESLE - U periodu od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet. Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

palata Srbije

15.27 - GUŽVA NA PANČEVAČKOM MOSTU - "Za sada je gužva samo na Pančevačkom mostu, ali i tu je prohodno. Nema velikog zadržavanja još uvek - rekli su za Telegraf.rs iz GSP-a.

Foto: Printskrin/Naxi radio Foto: Printskrin/Naxi radio

15.00 - KOLAPS NA NOVOM BEOGRADU - "Paralisani smo sa svih strana. Gužva je gde god se okrenete, na Novom Beogradu je totalni kolaps! Ovo je užas!"- rekli su iz Beogradskog taksija.

14.00 BRANKOV MOST, PREUSMERAVANJE VOZILA Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni Sava centra u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od 18 časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA