≫ 

Dan uoči otvaranja uđite u novu garažu na Obilićevom vencu (VIDEO)

Garaža sada ima ukupno 804 parking mesta na 20.000 kvadrata

  • 1

Javno komunalno preduzeće "Parking servis“ završilo je radove na rekonstrukciji i nadogradnji garaže "Obilićev venac", koja sutra počinje sa radom uz 200 novih parking mesta, a Telegraf.rs vas eksluzivno vodi u nju pre otvaranja.

GOTOVI RADOVI: Garaža "Obilićev venac" startuje 1. jula (FOTO)

Na ovom objektu nadograđeno je četiri polunivoa, pa garaža sada ima ukupno 804 parking mesta na 20.000 kvadrata. Objekat ima potpuno nove temelje, konstrukciju, fasadu i krov nad celom površinom, sa nosačima za solarne panele.

Garaža "Obilićev venac“, inače, prva zelena garaža, pokrivena je i video nadzorom. Ima uređaje za punjenje električnih automobila i energetski efikasno LED osvetljenje sa senzorima pokreta. U okviru ove rekonstrukcije ugrađen je i lift, koji će značajno olakšati kretanje, naročito osobama sa invaliditetom, za koje su obeležena i posebna parking mesta.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Garaža ima i 40 parking mesta za bicikle, a postoji i mogućnost iznajmljivanja dvotočkaša za korisnike, koji parkiraju svoja vozila u ovoj garaži.

Cena parkiranja po satu je 90 dinara, dok je mesečna pretplata 17.000 dinara. Korisnici usluga parkiranja u garaži "Obilićev venac“ mogu da zakupe i rezervisano parking mesto na period do deset godina.

Zadržavanje na izlazu iz ove garaže biće samo tri sekunde.

Uđite sa nama pre svih u garažu "Obilićev cenac":

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitan

    30. jun 2017 | 19:19

    Pročitao mnogo tekstova oko ove garaže, niko ne pominje da li su proširili parking mesta?! Ako nisu, džabe sve jer je širina prilagođena za fiću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA