AD Aerodrom Nikola Tesla i v.d. generalnog direktora, Saša Vlaisavljević ponovo najbolji!

Međunarodni stručni žiri u organizaciji Regionalne nezavisne agencije za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin „Euromanager“, 6. jula u Sarajevu treći put uzastopno dodelio je nagradu “Evropski Najmenadžer i Najkompanija 2017”, koju je primio v.d. generalni direktor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević

  • 1
Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla

V. d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla, Saša Vlaisavljević izjavio je ovim povodom:

- Zadovoljstvo mi je što smo ponovo laureati u ovako jakoj konkurenciji. Aerodrom Nikola Tesla danas je jedna od najprofitabilnijih kompanija u regionu sa profitom od preko 26 miliona evra. U poslednje 4 godine broj putnika uvećan je 39 odsto, broj poletanja i sletanja 25 odsto, promet robe i pošte 79 odsto, ukupni prihodi 31 odsto, neto dobit veća je 200 puta, a najviša vrednost akcije uvećana je 2,65 puta. U toku su izuzetno važni infrastrukturni projekti, koje finansiramo iz sopstvenih prihoda, koji će uvećati trenutni kapacitet aerodroma na 7,5 miliona putnika godišnje. Ovo priznanje obaveza nam je da naredne godine budemo još bolji, profitabilniji i uspešniji.

Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla

Na svečanosti u Sarajevu u prisustvu eminentnih predstavnika poslovne zajednice jugoistočne i srednje Evrope nagrađeni su menadžeri iz različitih oblasti biznisa u zemljama jugoistočne i srednje Evrope, a ista nagrada dodeljena je i generalnom direktoru kompanije Moji brendovi, Andreju Jovanoviću.

Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mille

    7. jul 2017 | 19:31

    Sve pohvale i čestitke.devet izgubljenih kofera od strane avio kompanija dovezli na kućnu adresu i vratili u rekordnom roku.sve pohvale za profesionalnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA